Fyrverkerier

Som vanligt på skyltsöndag så skjuter dom upp fyrverkerier vid sextiden. Det brukar vara rätt storartat. iallafall så var de de när jag var liten så var se mycke större , som jag sa så blir allt sämre med tiden. Men i år så var de faktiskt ganska långt.

Nästa fyrverkeri jag kommer vara med om blir väl nyår, och då kommer jag att vara i söder hos kusinerna. Längtar såå mycket till dess. Saknar er så.

Killen har suttit vid datorn ikväll sp jag har inte kunnat lägga ut under dagen.
 


 
 

Första Advent

Idag är det första advent alltså lika med skyltsöndag här i älvsbyn. Idag skulle vi oxå hålla kalas för mamma som fyller år imorrn så var tvungen att stiga upp lite tidigare för att städa undan lite. Och baka morotskaka.
När det äntligen börjat på byn så vräker det bara ner snö från himlen. Dum som jag var så tog jag varken mössa eller vantar. Jag kände efter ett tag att jag även skulle ha tagit täckbyxor och halsduk. Efter ett tag höll jag på att frysa ihjäl.

Vi måste nog ha en av de tråkigaste skyltsöndagar i sverige, men vi hade iallafall tur som fick snö i år även om de kanske va lite överdrivet mycket nu. När jag var lite var de jättemysigt men nu har allt försvunnit.


Godis på lite nyttig nivå

Det kanske inte var det nyttigaste alternativet men de var inte så onyttigt heller. Jag fick ett litet tips av en kompis. Ananas doppad i smält choklad, åhh va gott asså. Det har nog blivit lite av en favorit nu och då ska jag väl börja äta de stup i ett haha. När jag gillar nått så blir jag lite lätt beroende.


Pynt

När jag kom hem så vart de pyntande för hela slanten. Överallt ville jag ha julstämning. Det vart rätt mysigt faktiskt om jag får säga de själv.  Men vi saknar en del grejer som ljusslinga till balkongen och lite glitter att sätta över dörröppningarna. Mitt rum vart inte så fint däremot men där ska ju inte direkt nån va så de spelar ingen roll. Ska köpa tyg på ohlssons imorrn så jag kan sy några dukar till matbordet.


Köksfönstret, de vart lite mörkt.

Lördag

Igår var det egentligen meningen att jag och mamma skulle till lule och shoppa lite. men så vart de inte. Morfar behövde henne som chaffis till piteå sjukhus eftersom han fått nå biverkningar av sin medicin.
Jag åkte då till moster och umgicks med dom ett tag. Vi satt lite vid datorn, tog julkort och åt tacos.


Hitta lite coola grejer som jag satte ihop till dagens outfit haha

Avbrott

Nu har det varit ett litet avbrott igen, men de kan bli så när man har lite ont om tid.

Oja

Äntligen är han ute ur spelet. Johan har lämnat idol!!!! Och bäda mina favoriter har tagit sig till de tre bästa åh va härligt!!! 

Idol

Jag bestämde mig för att skippa idol idag, jag börjar bli lite less och speciellt på Johan jag fattar inte vad han gör i den tävlingen men på ett sätt skulle det vara rätt kul om han faktiskt vann eller??
För tänk så här. Vinner han så finns det ju redan färdigskrivna låtar som han inte alls har något att säga till om. Och vilken typ av låtar är det?? Jo ballader om kärlek och riktigt smörsång. Så på ett sätt så skulle de vara rätt kul och se hur de skulle gå. Hoppas i allafall att Robin & Kevin är kvar en vecka till och är Robin kvar nästa vecka så får han en sportbil av sin far så hejja Robin jag håller på dig.


Hannah med H

För ett tag sen så hade vi boksamtal i skolan och då var det en klasskompis som tipsade om filmen som är gjord efter boken och den lät så interessant så filmnörd som jag är så var ju bara tvungen att se den. Och bra var den och läskig på sitt sätt, nått så här är slutet, ska inte avslöja allt men så de blir lite spänning: Två personer ska mötas och en ska dö. Så sägs det att den ska sluta men se den så¨får ni se hur de blir. Jag vart då i allafall jättearg vid den tidpungten.


Besök

Idag har jag haft besök i min ensamhet. Moster kom med en jack som jag skulle laga (ett pris man får ta mer man läser mode och design) senare kom hennes sambo och ville ha hjälp med matteläxan till deras son. Fille var oxå här idag och fikade lite. Det var ett tag sen man såg lite annat folk än de i skolan och dom träffar man ju aldrig i Älvsbyn direkt. Så de är alltid trevligt med lite sällskap speciellt nu när mamma har övergett mig för att äta middag på pite havsbad.


Jag och Fille på Julafton 2007, hade inte så många bilder på oss på den här datorn så...

Maat

Nu har jag lessnat på godis och börjat må lite bättre, så fixade lite mat. Var inte tillräckligt pigg för att laga mat så jag tog lite rester (fläsk, makkisar, sallad och beasås) men de duger åt mig för nu i allafall för väl äta lite mer senare om jag orkar. Mat är ju nödvändig så jag mår ju inte direkt bättre av att inte äta. Så hur svag jag än är så blir de ju inte bättre av att svälta sig.


Dagens Outfit

Dagens "sjuka" outfit . Eftersom jag varit sjuk idag så kanske jag inte har haft de mest glamorösa kläderna. men men.



Tröja - Bik Bok
Linne - Arvegods
Pyamasbyxor - Arvegods

Godis

Jag vet att godis kanske inte är det bästa alternativet när man mår illa men det är det enda jag kan få i mig. Det är bra konstigt va?? Och när jag har ont i magen äter jag glass trots att jag är känslig för laktos. Egentligen så borde det ju vara helt fel att det som framkallar problemen också kan lösa dom, de e bra konstigt. Men hjälper det så är de kanske bra??


Inte nog...

Försöker ligga och slappna av men de går inte så bra som jag hoppats på. Inte nog med att jag mår piss så har nu min fpt börja krångla oxå. De känns som om den inte finns där, att den är alldeles avdomnad. Ska linda den, de brukar hjälpa åtminstonne ett litet tag så jag  kan somna ett tag.

Sjuk??

I dag när lilla fröken skulle stiga upp så mådde hon inte så prima men hon har absolut inte tänkt att vara hemma, hon stod åter igen mot vad hennes kropp försökte tala om för henne. En minut innan bussen gick klarde hon inte mer och gav upp.

Nu ligger jag i min säng och mår pyton. Jag vet inte vad som är fel bara att något inte står rätt till. Det kan vara panikångest eller stress eller någon form av sjukdom jag har ingen aning men ska sova på saken och se om det blir bättre.

Dagens Outfit

Nu höll jag på att glömma något här. jag kände mig inte såå pigg så de fick bli lite mjukistyp även idag.



Kofta- Vero Moda
Linne - Bik Bok
Jeans - Bik Bok
Skor - Din Sko
Halsduk - JC
Mössa - Stadium

Broke

Jag hittade mycket annat oxå som jag gärna vill ha. En kofta på Gina, skitsnygg, en kappa på cubus och västar av slla de slag. Jag kommer att få leva på vatten och bröd fram till jul om jag ska köpa allt men de kanske de är värt?? Hur som helst så kommer jag ha lite pengar snart, när alla julklappar är köpte finns de inte så mycke att tillgå. 


Den här hittade jag på MQ och är det inte snyggt så säg

Åhh I'm in love

Lessnade på att sitta på mammas jobb så jag drog ut på stan för att se vad Piteås affärer har att erbjuda. Gick omkring ett  tag för att kolla in klänningar till jul och nyår. Och där hände den, det vart kärlek vid första ögonkastet. Och dyr var den inte heller. Jag var bara tvungen att prova den och självklart passade den perfekt.



Jag brukar vanligtvis inte vilja ha svart i muna klänningar men jag kan inte motstå denna skönhet. Hoppas den finns i Luleå så jag kan köpa den när bidraget kommer.

Maat

Nu är skolan slut och därmed allvaret, Nu ska jag ätas lunch med Terese och Frida. Lunchen denna dag bestod av skavgryta och potatis el. bolgur (jag vet inte hur de stavas). Jag valde de förstnämda alternativet. det var väl så där gott men det fastnade som en hinna i munnen av den där potatisen som tog en tid att få bort. Senare dra jag till Pite och shoppar där, man måste ju variera sig lite, Lule är kanske inte den bästa staden??


Terese målade en prick på mig med sin lila färg som jag sen nästan helt glömde bort att jag hade. Det kanske hade sett lite roligt ut att gå omkring på stan me en stor lila fläck mitt på näsan.  

Broderi och masker

Igår var en rätt soft dag. Hade bara två lektioner och ingen teoretisk. På stilhistorian har vi fått i uppgift att göra ett borderi med medeltidstema, jag håller på med ett armband av bredare modell. Jag kanske lägger upp sen senare.


Jag och Lovisa Lekte lite med åra masker vi hitta

På bild&form lektione har vi hållt på med masker och deras utryck under en tid och igår blev jag äntligen klar. Men jag måste säga att jag är mest nöjd med bakgrunden. Efter det skulle vi börja jobba med skuggor och sånt på tex. kläder så dom ska se "levande" ut. Men jag hann inte så långt, dessa lektioner bara flyger iväg. Men dom är riktigt roliga. Jag ser stora framsteg i mitt tecknande.
   
Min mask och fin fina bakgrund



Klänningen jag ska skugga

Sent jag vet

Det vart rätt sent igår så därför blev de inga inlägg under den dagen. Men bara för det så ska den inte hamna i glömska. Jag lägger in gårdagens inlägg idag istället+ dagens så de blir en hel del för er att läsa.


En månad

Om exakt en månad är jag hemma hos kusinerna i söder där jag ska fira nyår. Längtar så efter alla snyggingar där nere i uppsalatrakten. hoppas att snön ligger kvar där då så jag kan känna den riktiga vintern även när jag är lite på semester.

Miss U guys!!!!

 

Izzie

Tillbaka till Grey's, har inte tänkt på de men va snyggt hår Izzie har fått denna säsong. Hon hade snyggt hår innan men nu är de ju assnyggt, är bara såå avundsjuk. Men ja tror inte jag skulle passa i det.

I want that too. 


Men fy va hemskt

Ser på Grey's anatomy och jag tor detta är ett va de värsta avsnitten jag sett och jag tor jag har mött den sjukaste läkaren nånsin. Söver grisar och knivhugger dom i utbildande syfte. Detta betyder att om dom inte klarar "kursen" kommer grisarna att dö.
Jag vet att de inte är riktiga grisar men de känns ändå så omoraliskt av en sån läkare.
De är ju bara för hemskt.


Elias

Alltså jag är lite småkär, Elias i bonde söker fru. Han e ju bara för skön. Diggar hans dialekt så kolla upp hemstaden. Och vilken överraskning? Han är norrlänning som så många andra sköna pöjkar. Glada Huddik bor han uti. Och han gillar att köra skoter och fotboll ojoj han e ju såååå bra. Bjuder på en lite bild av sköningen...


Dagens Outfit

Nu tar jag bloggen ett steg längre. Jag har kommit på att jag har nästan inte någe mode alls trots att jag går mode och design. Jag är ju inte så inne på att jag personligen ska leva strikt efter modet, jag skapar min egen stil och blandar en massa. Kommer inte lägga upp varje dag men lite då och då ska jag vål kunna fixa.




Skjorta - Jack & Jones (herr)
Jeans - Bik Bok

Linne - Arvegods

Bälte - Gina Tricot
Benvärmare - H&M
Skor - Din Sko

 

Drive

Körde hem från Lule idag och de var jättehalt speciellt på E4 och med våra bra däck kan jag inte köra allt för fort. Måste ha sett rätt kul ut när jag körde 80 på en 110 väg inte konstigt att jag vart omkörd stup i kvarten.
Inte nog med de, en av nackdelarna med att leva så här långt norrut är att det blir mörkt redan vid kl. 2. Så det var halt och mörkt och de fattades bara att de skulle börja falla snö. De har toksnöat helamorron och som tur var slutade den falla vid samma tid som jag satte mig i bilen.

Ekomomi

Idag fick vi dn liten "föreläsning" av en bankkvinna om hur man bäst sköter sim ekomomi och vilka utgifterna är. Jag blev förvånad över att de är så mke som man inte riktigt har räknat med. Det var riktigt inteessant faktiskt jag läre mig mycket. Som att ALDRIG ta ett sms-lån för räntan är skyhög.

Men jag är inte orolig för att jag inte kommrat klara av min egen ekomomi den dagen jag går över till vuxenvärlden och skaffar eget. Hoppas bara att jag får jobb med en schysst inkomst.

MK

Jobbade på riktigt bra idag på hantverkstekniken, fortsatte på min mönsterkonstruktion på sportjackan. Hann klart fram och bakstycke + ärm vilket betyder att jag bara har krage och huvan kvar sen kan jag börja plocka ut mönster delarna och sedan börja sy toiallen. Hoppas att den passar direkt så jag kan börja sy i de "riktiga" tyget snart. På tala om tyg, vi ick våra efterlängtade tyger. Blev riktigt besviken de fanns inget i min smak så nu vet jag inte hur jag ska göra.

90210

Nu har jag sett det första avsnittet av den "nya" serien 90210 som bygger på den gamla Beverly Hills. Jag måste säga att jag faktiskt föredrar den äkta varan och de e tur att en del återkommer i de nya avsnitten. Men jag ska inte dömma den för än jag har sett ett par avsnitt till så får väl återkomma lite senare.


Det nya gänget



Det gamla goa gänget


Nu ska jag ta och krypa till kojs så får vi höras imorrn
Matti natti allihopa.

Veckan Babe

Jag har haft de lite svårt att hitta nåra snyggingar denna vecka men så kom jag på att jag skulle leta igenom lite av bilderna jag har på datorn och då hittade jag denna i mottagna filer. Jag vet inte vem jag har fått den ifrån eller vem de e men nog ser han lite het ut alltid fast bilden är av lite dålig kvalla :P
I brist på annat iallafall.


Fiorentina-Lyon

Ikväll kl. 20.00 kommer jag sitta som klistad framför tv:n när Kims Lypn ska spela. Lyon är ju klart de bästa av de franska lagen. Ingen kan slå dessa kämpar. Som sagt 20.00 på tv 6 



Håll koll på nr.6. Allas Kim Källström

Jul jul stålade jul

Nu har julen kommit till norrbottens pärla.

    
    

Kransarna på storgatan har dykt upp, slingor har satts upp lite här och var. Granen vid forumparkeringen står där den brukar så här dax dock har den inga ljus än vad jag har sett.


Även granen vid torget är på plats och lyser så fint.

Jag är inte den som brukar pynta allt för tidigt men nu när de e så mycke snö så kan jag inte riktigt hålla mina fingrar i styr. Började faktiskt plutte pytte smått med att byta till julduk vid tvn. och ändra ringsignal på mobben till blossa reklamen. Men nu i helgen blir de åka av då ska de pyntas som bara den... de e ju bara så mysigt med jul.
 

Matematik eller??

Samma sak hände denna vecka, hon var borta. Men hon hade lovat att vi skulle få en vikarie idag men nån sån dök aldirg upp. Jag var smart nog att åka med den tidigare bussen denna gång med risk att vikarien skulle komma. jag fick som tur var ett sms senare om att ingen hade kommit. Tänk om jag inte hade våga satsa och stanna i "hopp" om att viken skulle dyka upp. Alltså jag börjar bli lite less på att aldrig veta nånting om dessa mattelektioner.

Man vet aldrig om hon ska dyka upp eller inte, men ibland så kan de faktiskt hända att man fått ett mail när man kommit hem där de står att hon är borta, detta är skickat runt 10, då är de väl försent att berätta de när hon har vetat de i flera dar att hon skulle vara borta. 

ojoj de betyder att jag fortfarande lever i ovoshet om hur de gick på provet. Hoppas hon e där nästa vecka. Och vi kommer ju så längt efter.

Tisdag, taggad??

Tisdagen är nog den värsta dagen på hela veckan, kände mig så motiverad att stiga upp från min varma sköna säng imorse. Och än mindre motiverad blev jag när jag såg att blåsten har fortsatt. Struntade i modet denna dag och tog på mig mjukiskläder. Jag tycker att de är så skönt att ha de mjukt och varmt när vädret ser ut som de gör.

Gjorde mig klar snabbt och gick tillbaka till sängen låg där ett tag och sedan tog på mig jackan och gick ut i iskalla luften. Jag satte mig långt bak i bussen och föll nästan genast i sömn.

Ett ögonblick senare var vi framme i Luleå och jag hoppade av vid norra hamn för att möta Lovisa vid smedjan. Hennes buss hade inte kommit än så jag gick in till sparbankens automater alldeles intill. Jag såg bussen komma stax därefter och mötte upp hon. Vid skolan satt Terese lydigt och väntade på oss. Vi var nog alla tre lika taggade för dagens första lektion, svenska. Men jag måste säga att de gick ganska bra, vi såg lite på film och läste en komedi från antiken, jag höll på att sömna flera ggr under filmen men jag hoppas inte hon märkte nått:S

 

Yesssssss

Fick tillbaka religion provet idag!!!!!! MVG- !!!!!!!!!!!!!!!! Yesssssssssss halleluja haha. Nu gäller de bara att få ett liknande resultat på islam oxå så har jag ett mvg säkrat.


Storm

Ojoj va de blåser kallt, jag trodde att bussarna skulle vara inställda imorse men icke de inte. Istället körde bussen fast stup i ett och jag vart väldigt försenad till min lunchdate. Och sen är de ju stora driver med snö överallt man kan ju inte ta sig fram nånstans. Men jag tror inte att vi har de så farligt jämfört  med kussarna i söder som inte har kunna ta sig ut alls. Men jag försöker se de positivt nu kan kanis verkligen inte säga att de e stängt på grund av snöbrist för de e snart de ända vi har här.

 

Pain

Denna näst intill outhärdliga smärta som får mig känna att jag snart delas på mitten eller blir vänd ut och in. Jag kan inte mer än skrika och gråta, det gör så ont, varför ska man måsta känna så här. Jag har provat så många smärtstillande medel men inget verkar hjälpa, jag vet inte vad jag ska göra längre.
Bort smärta bort. Och kom aldrig mer tillbaka.


Snö

Sittar och väntar på bussen. Och ojoj va mycke snö de kommit i natt och de fortsätter ännu. Hoppas de kommer flera meter. Jag vill verkligen att kanis ska öppna snart så man får nått att göra på kvällarna. Det vart inte så långt inägg eftersom jag måste gå och göra mig klar.

Bless U

Adjö Anna

Jag kan inte fatta det, Anna åkte ur idol igår kväll!!!  Jag ville ju ha kvar Robin och Kevin men var verkligen hon tvungen att åka?? När ska flickJohan åka?? Han har vål seriöst inget där att göra egentligen, börjar bli lite less nu.
Jag får vål trösta mig själv med att hon kan göra sin egen grej nu precis som Lars och hans musik. Och då kanske skivan kommer mycket fortare.

Anna grät när beskedet kom Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Love

Temat för kvällens idol är kärlek. Och jag kan inte hjälpa de men Robin sjunger en av mina absoluta favoritlåtar och jag kan inte mer eller mindre än att gråta, han gör den så otroligt bra och han sjunger den till dom som betyder mest för honom. Och Kevin från Arvidsjaur sjunger en annan favvis till sin flickvän. Det är helt fanastiskt. Det får mig att tänka, finns det någon här i världen som skulle vara beredd att göra något sånt för mig?? Jag hoppas verkligen det. Jag skulle göra det lätt. Och finns det de så kommer jag att hitta honom. Hoppas jag :P
Jag var helt inställd på att Robin skulle åka ikväll men nu vill jag så gärna ha kvar han om han kommer framkalla dessa känslor hos mig.
 
A lots of love to all of U <3


åhh va skönt me fredag

Den är äntligen här, fredagen den bästa dan på hela veckan.
Imorse fick jag sova en halvtimma extra för jag skulle åka in med mamma för att ha utvecklingssamtal senare. 
Men skolan börja med psykoligin och nu fick vi veta resultatet på provet som jag hade såå svårt att plugga som sen var så busenkelt, MVG yess det blir mitt nya mål haha. Efter de skulle jag ha utvecklingssamtal. De gick väl rättbra drog ut ordentligt på tiden eftersom jag har en så frågvis moder. 
Efter lunch var de dax för veckan sista lektion, maskinstickning. de är en skönavslutning på veckan men de e så seg den lektionen med sina 3 timmar.
En väldigt märklig sak hände under den lektionen. Vid rasten som vi har mitt i lektionen tittade vi som vanligt på skolklockan som är korridoren. Inget mer de de. Efter ett tag kommer en klasskompis in och berättar att de e nån som har snott klockan hahaha jag höll på att dö, seriöst vad ska man med en klocka på en diameter på 70 cm??!
Jag fattar att vi inte märkte nått, vi har ju lektion precis brevid och dörren öppen dessutom.

Nu är jag hemma och ska äta god middag för att fira mitt MVG. De blir ugnsstekt potatis och kött med bearnaisesås och vitlöksbröd. Mums...

Hat gött alla vänner!!


Veckans Babe

Jag vet att de kanske är meningen att jag ska ta någon från de "verkliga" livet men denna vecka har jag haft lite svårt att hitta någon och med tanke på att det är världspremiär på Twilight imorrn så måste de bara bli Robert Patterson som denna vecka tar hem titeln Veckan Babe.


Tisdag

Idag är det tisdag, världens längsta dag. Började med tråksvenska och sen sömnad och jag fatta inget typ. Vi håller nu på med mönsterkonstruktion på sportjackan och de mönstet som vi ska utgå ifrån är ju så stort så vi måst förminska en hel del men de gillar inte lärarn hon tycker att de e alldeles för tajt, men I do not care. Efter de hade vi religion och de lektionerna är alltid roliga. Sen skulle vi ha matte men hon dök aldrig upp. Typiskt henne, och vi skulle få tillbaka provet idag. så då missade jag precis min buss och var tvungen att vänta en och en halv timme.
När jag kom hem sprang jag iväg till Ola för att lämna en instruktionsbok till kameran jag lämna in igår. Och nu sitter jag och pratar lite med snyggingar. Väntar på att mamma ska komma hem så jag får  nå mat.

Bless U

Bokad

Nu är flygbiljetten bokad, jag har tittat nästan varje dag efyter om de ska finnas en ledig biljett den 26 december och jag har inte haft någon tur, men när jag vaknade idag låg det en bokningsreferens på bordet i hallen och då hade mamma hittat ett hål och bokat den SISTA biljetten. Snacka om tur asså. Detta betyder att jag åker den 26 december kl.14.15 från Kallax flygplats. Halleluja. Hembiljetten är inte bokad än men den har jag inte lika bråttom med.
Så österby nästa!!!!


Jag ser de snöar...

...jag ser de snöar de va väl roligt hurra. Äntligen har den kommit och den ligger kvar än. Yess snart öppnar backen får man väl hoppas så man damma av skidorna och ge sin nerför med fart. Jag hoppas att den inte försvinner för de blir så mörkt ute speciellt när man kör bil.

      
 

MR-dagar

Vi har haft något som kallas mr-dagar (Mänskliga rättigheter) här i Luleå både torsdag och fredag och dessa har gjort att alla våra ordinarie lektioner har utgått så vi har kunnat gå på olika föreläsningar och filmer. 
I torsdags började vi inte förns 11.30. Då jag vanligtvis skulle ha slutat en kvart tidigare. Vi gick på en en timmas lång föreläsning om vad vi kan göra för världen men jag lärde mig då inget. Och sen hade vi en kvart på oss att ta oss in till stan så vi i stort sett sprang till filmstaden för att se en film som jag tror hette något i stil med "The prize of the pole" han som gjort filmen var där och berättade lite om den men vi fatta inget av hans danska. Och sen när filmen börja så var den på grönländska och jag fatta nada fast den va översätt till engelska. Så vi gick därifrån utan att fatta nått av nått haha.
På fredagen började vi 8.30 så jag fick ta den tidiga bussen och sen sitta på skolan i en timma. Vi skulle se en film om romer men de vart tyvärr ändrat så de blev till en föreläsning istället. Måste tillägga att mina bussar hem gick antingen 9.45 eller 14.00 var så nära att gå efter att jag fått närvaro men gjorde inte det, och de ångrar jag. Föreläsningen var på engelska med slovenisk brytning och så tidigt¨på morronen orka jag inte lyssna. Den slutade 10.10 alltså 25 minuter efter att bussen gått. Nu fick jag gå på stan i 4 timmar istället. Men tiden gick ganska fort och Lovisa var med mig hela tiden utom de sista 20 minuterna. Och jag är värsta stolt över mig själv. Vi var i oräkneliga affärer och jag köpte ingenting inte ens en dricka. Men de va otrligt skönt att de e helg nu asså.

Bless U


En livs levande eskimå värsta coolt :P
 
 

Veckans Babe

Från och med nu så ska jag börja lägga ut ett inlägg varje vecka som kommer att kallas " Veckans Babe".
Denna vecka har turen kommit till Oscar att få denna betydelsefulla utmärkning.


Uschlish

Det gick ganska bra för mig i matte A, så just därför så tog jag de lite lugnt med matte B nu i år. Hade prov idag och jag fick panik, jag kunde inte ett ända tal. Och jag tror inte att de va många som gjorde. Man kan ju hoppas att de chansningar man gjorde var bra och att man åtminstonne når G men det tror jag inte i ärlighetens namn at jag gjort. Jag har aldrig någonsin gjort ett så dåligt prov i hela mitt liv. ;Men vad ska man egentligen med alla intervaller och funktioner till i vardagslivet?? De var ju tänkt att jag skulle även läsa matte C av nån anledning men aldrig att de kommer att gå.
För tillbaka provet nästa tisdag och om jag har högt poäng av oss tre muskitörer så blir det att jag får bjuda på fika men den chansen är inte så stor som tur är på den fronten.


081110-Måndag

Måndag igen och skolan börjar. Tur att de e sovmorron.
Vi hade styrketräning på idrotten och jag körde stenhårt så snacka om träningsvärk jag kommer att få imorrn.

Efter skolan gick vi på stan för att kolla in lite sportjackor som vi kanske ska sy senare. En av affärerna ligger nära våran favvo mackbar. och vi kunde inte hålla oss undan så vi gick in och beställde var sin macka och den e ju bara så god. sen fortsatte spenderandet, vi gick till bik bok, jag och Terese köpye varsitt par jeans. Mina är såå otroligt små, hoppas dom går ut ordentligt. Efter att Lollo hade gått tillbak till skolan gick jag och köpte en hatt, och terese köpt en mysse.
Medans vi väntade på bussen gick vi in till smedjan och vi kunde inte hålla oss från att köpa ett balsam som lukta såå gott såå.
Mycke pengar försvann denna dag :*(


081109-Söndag= Farsdag

Söndagen började ritkigt bra, fick sova ända till halv 11. Sen började jag kolla lite på kläderna jag skulle ha senare. Fastna vid en lång kjol, en kortärmad topp och ett skärp. Efter detta gick jag tillbaka till sängen och vila ett tag till. 13.15steg jag upp och började med make-upen och sen håret, hade flätat det kvällen innan så de va ett härligt svall. Sen körde ja till konsum och handla lite till momo som hon hade glömt. Sen åkte vi till momo med varorna och för att äta mat. Alla utom en familj från släkten var där så vi var rätt så många. Och som vanligt när momo säger att de blir inte så märkvärdigt så blir det i form av ett julbord men ojoj va gott de e asså. Jag åt mig så grymt mätt. Efter maten bar det vidare till kyrkogården. Jag körde och oj va jag är kung asså haha. Vi tände lite ljus och sjöng en psalm. Sen åkte vi tillbak till momo och åt efterrätt som moster hade gjort. I löwd it. 
Efter nån timma var de bara jag, mamma och mosters familj kvar så vi röjde upp lite.
Längtar till jul!!!!!  

081108-Lördag

Igår var de lördag. En rätt bra dag till en början. Vaknade tidigt och gjorde mig klar för att åka till Lule.
Väl i lule släppte vi av kussen på innebandymatch och sen drag vi till storheden och shoppa lite, men ingenting åt mig själv faktiskt. Sen åt vi på max och sedan drog vi tillbaka till matchen. Det gick inte fullt så bra för dom men men. Sen drog det vidare till Pite och släppte av kussen på nästa ställe, konfalägret. Sen åkte vi hem till snöiga Älvsbyn. Det snöa igår och den ligger kvar än idag. När vi kommit hem slog jag in det jag köpt och sen drag de av till momo för hon fyllde 72år. Vi fikade och öppnade presenter. Hittils var allt bra. Men sen just innan vi skulle hem kom bomben och jag förstår inte varför, de gjorde nog ingen.
Denna bomb gjorde att jag åkte till moster istället för att se på stjärnor på is. Och MAMMA skulle komma och hämta mig när det var slut. Men hon dök aldrig upp. Bomben kom istället. Jag förstår inte varför hon gör så här mot mig, vill hon krossa mig ordentligt eller. Jag börjar lessna nu asså, och de e inte första gången. Nästa gång går jag hur kallt de än är. 

Idag är det farsdag och kl.14 ska vi befinna oss hos moffa och fira han. En stor delav släkten kommer dit så de blir nog rätt trevligt hoppas jag. 


Både Markus och scotts gick vidare igår!!!! YESSSSSS


081107- Fredag= HELG

Idag var den stora dagen för psykologiprovet. jag pluggade ju tills ajg storkna igår med böckerna i sängen och allt. Det var lite onödigt, jag tror inte jag har haft ett så mycket enklare prov, Det tog typ 10 minuter sen va ja klar. Men bara för att jag nu säger att de va döenkelt så kommer jag säkert inte ha nåra rätt alls :P
Efter provet va de engelska som gällde och den lektionen kändes oxå onödig vi slutade efter en halvtimme och de vi gjorde var lite grammatik som jag redan kunde och då fick jag förklara typ allt. Hade nu över två timmar att fördriva på stan. Första tiden spendera jag med Lovisa med sen övergav hon mig och jag blev ensam. Köpte kallingar på dressman till pappa och till Anton. Och hitta en ORANGE riktigt lysande orange BH skitsnygg. Sen blev de bara lösdriv. Terese ringde och jag gick med henne till pappa kom och hämta mig. Vi åkte till myrorna och ja köpte nåra böcker till moster. Sen åkte vi för att hämta mamma på kallax och sen åkter vi hem. Hem till moster och käka palt och lite annat.
Imorrn bär det av till lule igen för att Jens ska spela match. Och sen vidare till pite och släppa av han på läger.
Nu ska jag sova en stund eftersom jag vet inte vilken tid jag blir hämtad imorrn så måst stiga upp tidigt och vara bredd att sticka. 
Robin gick vidare en vecka till i kväll YES!!!! rligt talat så trodde jag att han skulle åka ut men men mig gör det inget att han finns kvar i tv-rutan. Men något totalt otippat hände ju oxå, Lars åkte. Jag fattar nada asså. Men han trivdes inte så de kankse va bra ändå hoppas han ger ut en skiva snart oxå. 

Bless U

   

Studdy

Psykologi måste vara ett av historiens tråkigaste ämnen. Har prov imorrn och fattar ingenting. Har nu tagit en kort paus från intensivpluggandet, min hjärna klarar inte mer obegriplig information. Jag fattar inte varför et är så viktigt att veta vad nåra konstiga gubbar säger och har gjort. Jag har haft typ 7 lektioner och är redan döless. 
Måst fortsätta pluggandet nu trots allt detta. Jag satsar på G, men eftersom ingenting går in i mitt huvud så kan de bli ett högt mål :P

Bless U

Första dagen

Första skoldagen har gått riktigt bra faktiskt. Jag började inte förens 11.15 så jag kunde sova ända till 8. Tog en snabb lunch när jag kom till Lule i form av en festis juice ocg en macka. Sen hade vi idrott, fångarna på hälsans hus.  Vi gjorde rätt bra ifrån oss och hade riktigt bra lagarbete. Vi vann inte men var ändå nöjd. 
Efter det hade vi religion (de bästa lektionerna på veckan) och under den fick vi veta att svenskan imorrn är inställd. Jippi då kan jag sova till 8 imorrn med. Åkte hem tidigt och sitter nu och slappar vid datorn.

Bless U

Slutet är nära

Nu är det bara några timmar kvar på min ledighet ocg snart övergår stilla vila till kaos och skolarbeten. Men det är ju BARA 7 veckor till jullovet så man får väl hålla ut. Den haär veckan har jag en filmrecention, en svenska läxa ocg ett psykologi prov så i veckan blir det inte mycket fritid kan man säga. Hoppas allt går som de ska bara. 
Nu ks ajag fortsätta med vad de då är jag håller på med :P

Bless U

 

Hampe

Ligger har i min säng och tänker på alla de stunder jag varit riktigt lycklig och kommer alltid tillbaka till den veckan som förändrade mitt liv mer än nånsin. Jag saknar Hampeveckan såå otroligt mycket, under den veckan försvann stenen i mitt bröst, under den veckan mötte jag Gud på ett sätt jag aldrig mött honom tidigare och den veckan blev jag kär på riktigt. Jag kommer alltid att se tillbaka på den här tiden som en av de underbaraste ögonblicken i mitt liv. Nu i dessa dagar känns det bra att kunna känna en liten del av känslan jag hade där, all gemenskap och samhörighet. Jag kände mig aldrig utanför där. Jag skulle så gärna vilja gå tillbaka till den tiden och aldrig låta den försvinna.
Aldrig låta honom försvinna. Det kan vara det dummast jag någonsinn gjort att aldrig ens prata med honom och ändå känna allt detta för en person jag inte känner. Det kändes som jag lämnat en stor del av mig själv kvar när jag åkte därifrån. Och det hade jag oxå, jag kommer aldrig att träffa honom igen och ändå kan jag inte gå vidare det är otroligt jag vet. Jag måste gå vidare men det är inte lätt. Jag tror han alltid kommer finnas med på ett hörn.

Miss U all at Hampe 2007

Bless U

  

Tack

Jag har haft det väldigt jobbigt ett tag nu och nu sökte jag hjälp hos den som jag vet alltid lyssnar. Och som så många gånger förut satt jag vid min sängkant och pratade ut hos. Och nu känns allting så mycket bättre. 

I Din hand lämnar jag mig
med allt jag har till Dig Gud
Du håller mig beskyddar mitt liv
och jag är Din förevigt

Jesus jag tror på dig
Jesus jag tillhör dig
Du ger mening åt mitt liv
all lovsång ger jag Dig
med allt jag har

Jag går med Dig vart jag än går
i glädje och sorg
är trygg i Dig
och i mitt liv jag följer Din väg
till luften Du gav
förevigt

Jesus jag tror på dig
Jesus jag tillhör dig
Du ger mening åt mitt liv
all lovsång ger jag Dig
med allt jag har

Jag tillber
Gud jag tillber dig
Och jag älskar dig mer hela mitt hjärta
för att du finns i mitt liv och min själ.
För att du alltid ger mig den styrka jag behöver
och för att du aldrig lämnar min sida

Du är mitt allt



Lördag

Nu är klockan snart halv 6 och har bara varit vaken 6 av dom. Jag fattar inte att jag sov å länge, halva dagen hade ju gått vid den tiden. Men jag har ju inte tagit vara på den andra halvan direkt. Jag började med att göra frukost, potatis och laxgryta och sen har jag bara suttit framför datorn och tittat på en massa filmer. Det är skönt att ha lov och synd att det är slut snart :(

Nu ska jag fixa middag och fortsätta se på alla de filmer jag har tagit fram.

Bless U

ps. Robin är vidare till ännu en vecka :D

RSS 2.0