Hotttt

Man ska inte klaga men idag har det varit grymt varmt. Jag har badat i älven för första gången i år och de va lite kallt. Sen låg vi och sola i väntan på glass. Efter det tog jag och Henfer en cykeltur till hundberget. De va grymt skönt, vi satt där uppe länge och myste i solen. Det är något vi kanske ska göra om imorrn. Efter storforsen det vill säga.

Bless  

My Darling 11 år

Nu har hon blivit hela 11 år gammal älsklingen min. Grattis gumman!!!!



Me and my darling förra sommarn

Sorry

ojdå va länge sen jag skrev, har glömt bort mig helt. Senaste veckan har gått fort.
Det var meningen att jag skulle fira midsommar hos Milla men så blev de inte, hennes dotter blev sjuk. Så jag for till moster i stället. Vi är grillat och fika.

I lördags var det dax för jens konfirmation. Steg upp tigigt och fixa håret, kyrkan 11 och sen efterfest hos moster. Smörgåstårta och vanlig tårta bjuds det på där. 

I söndags låg jag bara hemma hade en sån huvudvärk som bara inte ville ge sig. Kanske va de nån oska i närheten??

Idag for jag till momo och träffade kussarna som kom sent igår kväll. Jag har verkligen saknat dom, snygg pojkarna. Det var Jossans och moffas födelsedag oxå så de vart ett litet kalas hos moster med surströmming.

Ikväll såg jag och Henfer på U21 matchen, Markus Berg brillierar igen, stackarn blir trampad på:P. Men va dåliga dom va i andra halvleken. Dax att rycka upp sig lite. Men vi vann ju med 3-1 så man ska väl inte klaga.

Min kabel är på vifft så jag lägger in bilder lite senare.

Bless

Onsdag

En vecka sen jag fick sommarlov och nästan ingenting har hänt. Jag har inte badat, inte varit ute och gjort några sommargrejer jag har inte ens solat. Mitt sommarlov har inte direkt börjat på allvar än men de e ju detta skitväders fel. Jag hoppas det blir lite sol snart jag blir så less på mulet, grått skitväder.

Hur som helst. Sov till 12 i morse var vaken hela natten, kunde inte somna. Sen har jag sett Desperate Housewives under resten av dan. Senare ikväll ska jag se en ny serie på femman och sen ska jag göra piroger. Tänkte de e ju lätt att bara värma till lunch och så...

Markus Berg

Ni som såg U21 matchen vet att Markus Berg regerade hela grejen. 9 skott mot mål varav 3 gick in. De vann med 5-1 mot de vita ryssarna.
Han kommer bli den nya stjärnan i landslaget de vet jag.

I matchen idag nämde de attt han är bra aggressiv men att han har flera bra sidor oxå. Jag anser att de flesta sidor av honom är ganska bra...


Svensk Alex

Alexander Ryback sjunger på svenska, han e riktigt bra... Se, hör och fall in love. 
ca. 1.20 in i klippet.

 

Dubbelt Grattis

Denna dag för fem år sen föddes två riktigt snygga pojkar i Uppsla, det snyggaste pojkarna i världen. Så denna dag måste firas med pompa och ståt. Tyvärr kan jag inte närvara vid firandet så jag grattar och firar dem på detta sätt i stället.

Grattis busgossar på eran femårsdag hoppas den blir riktigt bra med massor av presenter och glädje. Puss på er!!!!!

Löw U guys!!



Vad ska jag ta mig till?

Alla mina favoritserier tar slut nu, one tree hill, cityakuten, grey's och gossip girl. Vad ska jag göra då?? Jag har ingen aning och de kommer ju inga nya serier heller.

Nooo!!!!!

Söndag morron

Söndag, den sista dagen på helgen vilket betyder en ny skolvecka. Men har ju bara tre dagar denna vecka och sen de alla väntat på hela året, SOMMARLOV!!!!!! Åh va skönt. Jag har inge jobb i sommar så jag får ganska mycke fritid men inte så mycke money artt göra av med.

Idag hade jag tänkt gå på loppis och sen hem och plugga inför matteprov imorrn och fixa lite med Filips present.
Nu måste jag hoppa in i duschen medans den är ledig.

Bless

Vad har jag gjort??

Jag håller på att bli galen på min bror, han struntar totalt i andra människor. Han har tagit mina saker flera gånger och bara lämnat dom nånstans. Så ikväll när jag skulle hämta cykeln hos pappa blev jag jättearg och skek att jag skulle slå han sså hårt att han önska att han var död och att jag strunta i om jag åkte dit för misshandel, jag vet. Det var inte alls smart, men jag orkar inte med brodern min så mycket längre. Och min föredetta granne hörde detta och kom fram och prata med mig, han börja ställa en massa frågor jag tror inte att han trodde mig när jag sa att jag var arg på min bror. jg tror han nu tror att jag blir misshandlad men jag orkade inte diskutera mer, han var inte i nykraste laget precis.

Vad har jag gjort?? Hur dum får man vara?? Man kan ju alltid hoppas att han inte kommer ihåg detta på samma sätt som jag gör, jag tror inte att jag får så mycke sömn inatt.

Regn eller sol??

När jag slog upp mina blå ögon i morse och tittade ut genom fönstret öste regnet ner, kul tänkte jag, nu blir jag skyblöt poå vägen till bussen bra. Kläderna jag lagt fram föregående kväll var nog inte menade för detta risiga väder så de vart bara att röjja i garderoben efter något mer passande.

Men va tror ni händer när jag närmar mig lule, jo inte ett moln på himlen och varmt vara de oxå. Det är en av nackdelarna med att pendla, man vet aldrig vilket väder det är i stan.

Men jag kan säga att jag är glad att jag klädde mig relativt varmt för det var inte så behaglig värme inne i skolan, iskallt överallt. Jag och Lovisa turades om att använda min filt som jag har i skåpet för just dessa tillfällen.

För övrigt har jag inte gjort så mycket, snart klar med MKOn och sen drog Moi, Terese, Lovisa till bergnäset och köpte tenntråd och lite annat.

Nu ska jag hjälpa mor med maten, vi hörs

Bless

Ett kärt återseende

Oj va länge sen de va jag skrev. Tiden har gått så fort och jag har haft en del att göra. Men nu är jag tillbaka.
Såg resten av Twilight idag och ojoj  va kär man kan bli i Edward alltså. Den va sjukt bra, se den om du inte redan sett den.
Sen har jag fortsatt på min skinnbikini, de går väl sådär.

Mitt matte nationella har försvunnit spårlöst så då vet ingen om jag fått godkännt eller ej. Idag tog jag ett litet snack med min lärare och hon tyckte att jag skulle göra om det, då sa jag att jag lägger inte ner tre timmar till på ett prov som NI har slarvat bort. Då kom vi fram till att jag har godkännt på alla moment utom sannolikhetsläran (jag lovar att jag kunde de uppgifterna på provet). Så på måndag ska jag göra ett prov på de. Lite sur är jag men va kan man göra??

Nu ska jag sova middag innan Anton kommer hem och river lägenheten.

Bless

RSS 2.0