Sista dagen

Nu är snart den sista dagen på höstlovet över. Det känns lite sorgligt att behöva gå tillbaka till skolan på måndag men oxå lite skönt att träffa alla.
Idag har jag gjort lagom mycket. Började dagen med att stiga upp och de vart rätt tidigt eftersom min andning inte var den bästa. Sen gick jag upp och satte på rixmorronzoo på tv:n det var inte så bra så gick tillbak till sängen och satte på gamla cityakuten avsnitt. Jag såg nåra och sen gjorde jag lite maränger. Dom vart riktigt goda faktiskt. Sen såg jag nåra avsnitt till och sen vart jag så trött så försökte sova en stund och det gick ju bara så bra. Jag fick lugnet som får mig att vila och just när de skulle övergå till sömn så ringer mobilen. Mamma. Jag snackar med henne en stund och sen återgår till sömnen trodde jag. Just när jag är på väg att sömna en andra gång så ringer pappa. Jag pratar en stund och fortsätter att vila. Jag försöker men kommer inte in i vilan på samma sätt igen och ger till slut upp.
Jag stiger upp och börjar göra mat. Skalar potatis och gör en specialare med laxen från igår. Det vart jättegott jag sleva i mig allt ihop och de va inte lite. De var meningen att de skulle räcka till imorrn men men.... 
Sen kom moster och pojken. Han satte sig vi min dator och såg på lite filmer på youtube och moster satt vid bdb. Sen for vi till pojkens kompis. När vi sagt hejdå och gått hem till mig satte vi oss och tiatta på glamour på tv och sen de nyaste avsnitten från usa på youtube.
Och nu sitter jag här ensam i läggan och ska se snyggot sjunga. Hejja Robin!!!!
Men jag har faktiskt en kompis här. Chokladasken jag fick i halloweenpresent. 

 

Leaving blonde going red

Nu har jag gjort det äntligen. ända sen jag färgade rött sist har jag saknat det och nu är det tillbaka. Inte lika intensivt men de e istort sett rött. Jag är jättenöjd. synd bara att det bara var en toning den här gången.

  

Före




Efter oj va fint de blev.

Det är ingen vanlig dag...

...nej för det är Lovisas födelsedag, hurra hurra hurra. Grattis Lovisa på födelsedagen och välkommen du oxå till sjuttonåringarnas klubb. Hoppas du får en riktigt trevlig dag och alla presenter du önskat dig. 
Här får du sjutton grattiskramar. Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram Grattiskram.


Movies and baths

Idag har jag bara legat i sängen i stort sett hela dagen. Jag har hunnit se tre filmer och alla hyperromantiska och me snygga killar i :P Jag har oxå sett några avsnitt aav Gossip girl eftersom jag av en ren händelse råka slå på femman igår och hade glömt bort hur det gick för gänget och om man trodde att det var kompliserat då så är det inget mot vad de kommer att bli tro mig.
Jag har öxå hunnit med att ta ett långt bubbelbad och skrubbat hela kroppen.

Jag skulle tro att i morron blir det samma sak, jag har inte så mycket energi över nu så blir nog slappande Ida under en tid framöver. 

Filmerna jag såg var: Definitly, maybe; Another cinderella story (jättebra) och Picture this (nice dude).



Mitt badkar xD

Lilla Terese blir stor

Idag fyller Terese 17 år, oj vad tiden går fort. Nyss var hon liten och nu har hon växit upp till en riktigt stor 17-åring. Men jag vet inte om jag är redo att släppa iväg henne än så hon får upptäcka världen på egen hand. Men den tiden kommer väl den oxå när man måste släppa dom fria :P
Grattis Terese och välkommen till klubben.

Hon leve HURRA HURRA HURRA HURRA


Robin

Han håller sig kvar en vecka till. Oj vilken lättnad i en viss älvsbybos hjärta ikväll. Hoppas han hänger kvar ännu fler veckor så man han något att titta på om fredagskvällarna :P
Jag håller på dig Robin. Go Robin Go Robin. <3

Bless U


LOV!!!!

Äntligen efter vad som känns som en oändlig väntan har det kommit det efterlängtade lovet!!! Nu ska jag sova ut så mycket som möjligt. Men trots att vi är lediga från att vara i skolan så fortsätter skolarbetet här hemma så så mycke vila blir de inte riktigt. Och lovet börjar bra är bortbjuden på middag och oj va gott de ska bli har inte ätit middag typ på flera dagar :P Nu måst jag dra så jag inte kommer försent.

Bless U


Äntligen klar

Som jag har arbetat med denna blus. Både blod, svett och tårar har getts till detta plagg och äntligen är det klart. Ska lämna in den imorrn och hoppas få högt betyg på även denna. Om ni undrar varför den är numrerad så är det för att dölja att jag råka skära sönder den. Jag hade att välja mellan 6, 9, 16 och 20 men tyckte att 16 var lättast att göra och för att den täckte jacket bäst.
Förlåt att bilden är lite suddig men har fortfarande inte hittat sladden så telefonen får duga så länge

Bless U


Temadag

Vi har haft temadag i skolan och temat var: "Modespeglingar i annorlunda material".
Vi delades in i grupper med både ettor, tvåor och treor. Och sen fick en etta dra ett årtionde ur en burk och vi fick 80-talet. Vi tänkte direkt stora axlar och Madonna. Vi jobbade med tårtunderlägg och kaffeförpackningar. Så roligt material jag är förvånad att det blev nått i det men är man skickliga så är man... Det blev en kort kavaj med breda axlar och en snygg kort klänning. Vi hade tänkt att göra strutar oxå men de uteblev. Jag orkar inte skriva nått mer nu men lägger upp lite bilder. Och fler kommer när jag har hittat sladden till kameran :P

Bless U

        
Jag och Sofie försöker få fast kavajen i dockan.                 



Me i vår fina kavaj. Väldigt skön, NOT

10 things I hate about you

I hate the way you talk to me,

and the way you can't be near.

I hate the way you use your guitar,

I hate it when you not here.

I hate your big dumb working pants 

and the way you make me blind.

I hate you so much it makes me sick,

it even makes me rhyme.

I hate the way you're always quite

I hate that you're shy.

I hate it when you make me laugh,

even worse when you make me cry.

I hate it when you're not around,

and the fact that you didn't care.

But mostly I hate the way I don't hate you,

not even close

not even a little bit

not even at all.


Killar läs!!


När en tjej..


Är tyst, (så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud)

Bråkar med dig, (tänker hon väldigt djupt)

Tittar på dig med ögonen fulla av frågor, (så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida)

Svarar jag mår bra efter några sekunder, (mår hon inte alls bra)

Tittar sorgset på dig, (undrar hon varför du ljuger)

Lägger sitt huvud på din axel, (så önskar hon att du är hennes förevigt)

Försöker få kontakt med dig varje dag, (då söker hon din uppmärksamhet)

Smsar ofta, (vill hon att du svarar åtminstonde en gång)

Säger jag älskar dig, (menar hon det)

Säger att hon inte kan leva utan dig, (då har hon tänkt klart att du är hennes framtid)

Säger att hon saknar dig, (så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör)..




Sent

Nu börjar klockan vara slagen. Skulle ha sovit för en timma sen. Men har man mycke läxor och skyhöga krav från lärarna så fär man jobba hårt. Men nu är jag klar iallafall. Hoppas bara att hon blir nöjd men det är ju inte så sannolikt. Hoppas att vi inte får nå mer läxor den här veckan för jag orkar verkligen inte rå plugga på lovet nästa vecka. På lov ska man vara om får för sig ledig och de kommer de lärarna som får för sig att ge oss läxor att få höra om. Jag är snart utbränd på grund av en ny lärare vi fått för i år. Om  de ommer att fortsätta i detta tempo kommer jag inte att palla och vi ska ha samma lärare i trean oxå ojojojoj va kul. Jaja nu måst jag slumra så jag åtminstonne får sova kanke 6 hela timmar.

Bless U 


 

Coldit

Fy va kallt det är idag. -1 för att vara exakt. Jag som hade tänkt att göra något idag. Men jag får nog hålla mig inne så ja inte blir mer sjuk än jag redan är. Så det blir väl samma som igår antar jag, ligga i sängen och titta på gamla avsnitt av O.C eller One tree hill eller nått i den stilen. Det var tur att jag var i luleå i fredags så jag hann köpa ett litet föråd av god saker. Igår mådde jag inte så bra på grund av just detta jag har ätit sååå mycke slisk och mer kommer det att bli så jag jag kanske har hamnat i gottekoma till imorron :P 
Nu ska jag återgå till den varma sängen.
Hat gött!!

Bless U 


The king of iceskates!!!

Han har  gjort det igen... fick högst betyg även denna vecka. Och han blir bara bättre och bättre jag tror starkt på att han ta hem det här. Och det är inte bara för att han är norrlänning utan han är ju grym!!! men ska vi vara riktigt ärliga så måste jag ändå medge att.... Norrlänningar rocks!!!! 

bild

Good luck Mack 

Mamma Mia

Såg storfilmen mamma mia igår oc hjag måste säga att den är överskattad. Den var inte direkt dålig men jag hade såå mycke högre förväntningar på den och blev så besviken när den inte uppfyllde dom. Och jag fattade int mycke av handlingen och allt de där. Jag tror inte att jag kommer att se den så många gånger till. Men jag tycker ändå att ni ska se den eftersom den är så känd. Men son sagt sänk dina förväntningar en aning så du inte blir lika besviken som jag blev.

Bless U


Cockies

Nu har dom kommit. De var någon smartis som kom med förslaget att jag skulle lägga ut kakorna på bloggen och de är väl klart att jag gör det då... Vi tänkteåka till Borås på studieresa i trean och hoppas samla ihop tillräckligt mycket pengar. Vill du eller någon annan du känner köpa kakor?? Hör av dig!!!

Här kommer lite bilder på kakorna jag har:

   
Mormors dubbla chokladflarn     3st kvar


   
Morfars kexchoklad    8 st kvar


    
Kålles kolabollar (supergoda)      SLUT

Chillout

Åh va skönt... äntligen helg. Jag är helt slut efter veckans arbete och inte kommer det att bli lugnare nästa vecka. Blusen ska vara klar på fredag och jag ligger något efter. Men de blir stenhårt jobb. Då är det bra att vila upp sig nu i helgen. Jag har inte tänkt att göra något alls bara ligga och slappa. Och nu är det ju bara en vecka kvar till lovet oxå så...  Nu ska jag fortsätta titta på Robin Bengtsson så ses och höres.

Bless U


Kväll med brudarna

Igår hade vi en liten klassfest på österns pärla i Luleå. Vi var 12 tjejer och vi hade jätte trevligt förutom att personalen var lite trög och uppenbarligs blinda och otrligt glömska. Så jag tror inte att vi kommer att återkomma dit nå mer. Men som sagt sällskapet var det inget fel på. Trots att vi var på en kinaresturang så beställde jag  pizza, jag vågade inte att ta något kinalikt med tanke på min känsliga mage. Men det hjälpte inte jag började må illa i allafall... Men jag måste medge att kinamaten såg riktigt god ut. Så vi får se vad jag tar nästa gång, jag kanske ska vara lite crazy och ta nått riktigt udda. haha.

Så kul har jag inte haft på länge så tack tjejer för en underbar kväll. Vi bara måste göra om det snart. Längtar....

Bless U guys


Orientering

Oj va rloigt de e med orientering NOT. Orientera idag. Skulle vara där kl.13 men var tvungen att åka 9.25 från älvsbyn var i lule vid halv 11. Gick på stan och väntade på lovisa till 12 sen gick jag och köpte en macka på daggen och en halvtimma senare åkte vi med de smockfulla bussen till arcus. Jag ställde mig vid en gammal tant. Hon såg så snäll ut och de var hon oxå när hon skulle av så fick jag hennes plats. Och lovisa gick sitta i mitt knä och lite senare hade vi varsen plats. medans alla andra fick stå, haha suckers haha. när vi kom fram till hallen så fick vi köa i typ 20 min. Och sen drog vi iväg. 15 kontroller var de och banan var 4,6 km lång. tänkte att jag skulle hinna med 3 bussen hem men de va ju bara å glömma. kl. 2 hade vi typ nyss börja. Det va tur att vi hade varann för annrs hade vi aldrig taagit oss runt. Och de va massa folk som följade effer oss så därför gick vi lite "vilse" för att bli ensamma. haha. Det är såå skönt att vi har gjort detta nu och förhoppnings vis inte behöver göra om de. Banan tog ca. 1h 25 min. Vi åkte hem 15.12 och min buss gick 16.20 från stan så de vart ganska lägligt när lokalbussen tar en halvtimma. 
Nu ligger jag i min såå mjuka säng och tänker sova snart haha så jag får min skönhetssömn till imorrn när vi ska ta klasskort. 

Bless U

  

Feel

Nu är jag nere i en svacka igen. Den lycka jag har fått känna på i sommar är som bortblåst. Självförtroendet är på botten, oron är skyhög och ångesten börjar sakta lägga sig över mig. Jag hatar att må så här. Allt känns hopplöst, ingeting kan hjälpa mig hur mycke det än försöks. Jag ksa ta ett steg itaget men nu känns det som att det blir alldeles för många steg jag måste ta.  Och stegen känns för stora. Jag kommer att såra människor och jag vet inte om jag klarar det. Eller det har jag redan gjort. Varenda gång jag sätter mig och mina känslor först så kommer någon till skada. Därför tänker jag inte så ofta på mig själv och mina behov. Och detta beslut får mig sakta att gå under om jag inte tar tag i det.  Och jag trodde att det här beslutet skulle få mig att känna mig bättre men i stället vart allt sämre och jag vet inte vad jag ska göra. Ska jag sätta mig själv i första hand eller ska jag försöka att inte såra nån och dölja hur jag egentligen mår?? Jag har ett svårt beslut att fatta och jag vet att hur jag än gör så är det folk som har invändningar. Så snälla låt mig slippa höra dom, jag har det nog tufft som det är utan alla åsikter om mitt liv.

Bless U


   

...slutet

Det tog ett tag att skriva jag vet men jag har haft så mycket på sistonne.
Ja, min födelsedag var väldigt nyckad. Jag stod och  baka hela för och eftermiddan och sen tog en liten tupplur och väcktes at att släkten kom.
 Vi fikade och öppnade presenter.
jag fick ett halsband, två resegarderober, underkläder och massa pengar. 

RSS 2.0