Bra dag att var vid liv??

When you're out on you're own / När du känner dig ensam 
And you need some time to decide / Och behöver bestämma
Whether you're strong enough / Om du är stark nog Whether you should give up or try / Eller om du bara borde ge upp When you stand on you're own / När du står på egna ben Here's hoping you'll find, / Och du hoppas det kommer It's a good day, it's a good day to be alive / En bra dag att leva




When it seems impossible / När allt känns hopplöst And you think that you might be lost / Och du känner dig vilse When you're feet start to run / När du börjar springa And the shackles come off / Och bojorna lossnar Look around for the things you need / Se efter sakerna du behöver And you'll find them inside / Och du kommer hitta dem i dig själv It's a good day, it's a good day to be alive / Det är en bra dag att leva It's a good day, it's a good day, it's a good day I'm not living without hope / Jag lever inte utan hopp you can't tell me that i'm wrong, / Du kan inte säga att jag har fel
try to teach how to come back to my senses / Eller få mig att komma tillbaka till verkligheten
Trading places with the person that I thought I was before / Byta plats med den jag brukade vara


cause I won't / För det kommer inte ske
When you're out on you're own / När du känner dig ensam
And you need some time to decide / Och behöver bestämma
Whether you're strong enough / Om du är stark nog
Whether you should give up or try / Eller om du bara borde ge upp
When you stand on you're own / När du står på egna ben
Here's hoping you'll find, / Och du hoppas det kommer
It's a good day, it's a good day to be alive / En bra dag att leva
I will survive cause it's a good day to be alive / Jag kommer överleva för det är en bra dag att vara vid liv It's a good day to be alive / Det är en bra dag att vara vid liv









































If you love something, set it free




Going down

Nu är det påväg ner igen, all min energi är på väg bort och jag tror inte jag är stark nog att stå emot den här gången så om jag är otrevlig den kommande tiden så ta det inte personligt, jag ska ta mig ur detta och det finns bara en här i världen som kan hjälpa mig. Förmodligen kommer det inte bli så många inlägg på ett tag eller iallafall inte nåra spontana sådana. Det mesta i mitt liv faller samman just nu och jag måste få tid att tänka ut hur detta ska lösas.


Dag 10 - Min favoritfilm

De som känner mig vet att jag är en filmmänniska till 100% och sett otroligt mycket film därför kan det vara lite svårt att bara välja en eller bara några men jag ska försöka välja ut ett par av mina absoluta favoriter.

Jag börjar med "A walk to remember", en kärleksfilm utav dess like, en helt underbar film som måste ses, inte ett öga torrt.




"Livsverket" en otroligt bra film om drömmar som förverkligas.




Den sista filmen jag valt ut är "Fireproof", detta är kärlek på väldigt hög nivå, otroligt känsloladdat från början till slut.




Okej, jag kanske ska ta en till eftersom alla ovanstående är seriösa verklighetsfilmer. Då får det bli "Mitt stora feta grekiska bröllop", jag har sett den minst 100 gånger och då överdriver jag inte, och jag lessnar ALDRIG det måste ju vara ett bra kriterie på en bra film, vet dock inte varför jag giller den så mycket.






Dag 9 - Min tro

Min tro, vad kan jag säga om min tro. Utan min tro på Jesus hade jag troligtvis inte varit där jag är idag. För ca. 3,5 år sedan tog han min tyngsta börda från mitt hjärta och räddade mitt liv. Min tro betyder väldigt mycket för mig, den tar mig genom livet. Jag behöver aldrig vara rädd, aldrig vara ensam och alltid älskad. Jesus är med mig vart jag än går och hur det än går.

Jesus Loves Me This I Know, Cause The Bible Tells Me So


RSS 2.0