Dag 3 - Mina förebilder

Min främsta förebild är Jesus jag tycker att det är lite svårt att förklara på ett bra sätt men jag kan ju försöka. Han står för allt som är gott, han älskade alla människor lika, han såg aldrig ner på någon och framför allt så gav han sitt liv för dem han älskade.

Vem kan vara bättre som förebild?? Ingen jag kan komma att tänka på iallafall.


Dag 2 - Min första kärlek

Jag tycker det är jättesvårt att veta vad som menas med första kärlek. Är det den första jag var "kär" i eller mitt första förhållande eller första gången jag var in love?. Om jag inte räknar det första så är frågan ganska lätt att besvara. Hans namn är Hampus Breidenskog och är min nuvarande pojkvän, min första kärlek.

Det var inte alls så länge sedan som vi träffades första gången, drygt 3 månader. Det var i stort sett kärlek vid första ögonkastet, jag har aldrig berättat detta för honom men den kvällen bestämde jag mig för att han skulle bli min, och det blev han så fort jag slog på min charm. Han är den mest underbara människa jag någonsin mött.

Vi har nu varit tillsammans i lite över två månader och hoppas på många många fler...


Dag 1 - Presentera mig själv

Hej allesammans, mitt namn är My Ida Emma Olsson, men går under namnet Ida. Jag är hela 19 år gammal och löw it. Jag tog studenten i somras, jobbar nu på en förskola och trivs som fisken i vattnet. Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle i norrland, Älvsbyn närmare bestämt, polarbrödets hemstad och norrbottens pärla.  Jag är nu bosatt i österby ett antal mil från Uppsala. Jag delar hus med min underbara kusse Jennifer.
Min familj består av en mamma, en pappa och en lillebror. 
På min fritid, den lilla fritiden jag har gillar jag att titta på film och mysa med pojken min. Jag är inte så fysiskt aktiv förutom att jag dansar en gång i veckan. Däremot så tittar jag gärna på sport.

I framtiden vill jag börja studera till barnmorska och kanske ge mig ut i världen för att hjälpa behövande. Jag skulle gärna resa runt i europa och se alla sevärdigheter. Har börjat läsa italienska lite smått.

Jag är kristen och min tro betyder väldigt mycket för mig, utan den skulle jag inte klara av vardagen.

Jag ser mig själv som estetisk, envis och kärleksfull.


Dagar som följer

Ja e ju hur dålig som helst på att blogga så nu blir de en liten följd, kommer kanske inte uppdatera rikigt varje dag dock men...

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kärlek
Dag 3 – Mina förebilder
Dag 4 – Min favoritlåt
Dag 5 – Vad är kärlek
Dag 6 – Min dag
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett ögonblick
Dag 9 – Min tro
Dag 10 – Min favoritfilm
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min favorittextrad
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Up and away

Nu är det klippt, all självkänsla jag hade byggt upp förra året är som bortblåst. Jag har legast i flera dagar och bara tyckt synd om mig själv, men nu är de färdigt, jag har gjort de förr och jag ska göra de igen. SJÄLVKÄNSLA HÄR KOMMER JAG!!


Nytt år...

Nu har ett nytt år börjat, detta betyder ny möjligheter. Jag ska verkligen ta vara på varje sekund av detta år. Detta året ska bli det bästa hittills.

RSS 2.0