Dan före dopparedan

Nu är det inte långt kvar, om ungefär en timma så gå dygnet över till julafton. Jag och mamma sitter och tittar på bingolottos uppesittarkväll för ovanlighetens skull.
Imorron på morron så gör vi som tradition så att vi äter en julfrukost i form av skinka leverpastej och massa annat gott och sen öppnar vi en julklapp vilket varje år är en chokladask. Sen börjar vi göra oss klara för släktfesten.


Kameran...lön...kofta

Något underligt hände igår, jag fick ett brev där de stod att jag skulle få lön från sommarjobbet, vilket jag trodde att jag redan fått och idag var dom inne på kontot, de e kanske inte så mycke men väl behövt. Som jag nämnt tidigare så har min kamera vart inne för att lagas men dom sa då att jag inte skulle hinna få tillbaka innan jag skulle ner till söder så idag så var jag nära att köpa en nu för mina lönepengar. Då hände något oväntat, morbror ringde och sa att jag kunde hämta kameran som jag lämnat in, yess. Nu slipper jag köpa en ny och har kvar mina 600 kr. Så för att fira så köpte jag en ultraskön kofta på Gina.

 

Ännu lite julshopping

Nu är alla julklappar handlade, Mammas, Julles hade jag köpt tidigare så idag vart de pappas och min egen :P Jag är lite egenkär. Jag älskar att öppna klappar det spelar ingen roll att jag vet vad de e i. Jag får alltid flest klappar varje år :P
Ni får lite bilder sen när klapparna är öppnade.

Paus

Nu har jag haft en liten paus i bloggandet. Det är inte det att jag inte har haft tid, jag har helt enkelt bara inte idats. Så kan de va ibland.
Men nu tänkte jag att jag skulle ta upp tråden igen nu till jul och allt.

Julshopping

Idag var jag med Anton på älvsbymannen och hjälpte han med kläder till julafton. Vi hitta två fina t-shirts och ett par jeans. Han hitta också en snygg cardigan men den var man tvången att handtvätta så han uteslöt den.

Veckans Babe

Kom på att jag missat totalt veckans babe den här veckan. Den här bilden är inte den bästa men...
Denna kille såg jag på älvsbymarknaden. Jag vart lite intresserad men tänkt inte mer på de eftersom jag skulle ju aldrig se han igen, trodde jag. När jag stod där på kallax för att åka ner till söder. Gissa vem som dök upp?? Joo han, de e lite som ödet. Han skulle flyga med samma flyg som mig. Jag gjode inget nu heller. Han åkte vidare med ett annat flyg när  vi landa så jag vet inte var han är ifrån. Men lite coolt är de ändå :P


Gilmore Girls

Jag kommer nog inte vara så kontaktbar eftersom jag har ett litet gilmore girls maraton som ska vara klart innan jag åker till söder. Hör av mig när detta är klart.


Drömmar

Jag har haft två helt fasasfulla drömmar under en och samma natt. Den första handlde om att jag var på mattelektion och en kompis till mig hade glömt en ätbar grej i klassrummet vilket inte gjorde läraren speciellt glad att jag tog hand om den. Så jag fick stanna kvar efter lektionen och prata, då tog låranren upp en mapp där de stod en massa hemska saker om mig och grejer jag gjort under lektioner. Tex så hade jag varit för dramatisk när vi hade drama lektion, massa konstiga grejer och inte bara sånna "snälla grejer" typ alla lärare hade sagt att jag stör och förstör lektionerna och andras liv. Det var helt otroligt. Mina vänner var med och stöttade mig under hela tiden. De gick så långt att jag vaknade och tyckte att allt var sant och började gråta. Jag grät och grät tills jag lyckades somna om. Då kom nästa mardröm. Jag vaknade (i drömmen) av att jag hörde någon utanför min dörr, så jag gömde mig under täcktet och hörde hur ljudet kom närmare och närmare, jag låg där under täcket och försökte övertyga mig själv om att jag var ensam. Då plötsligt tog en kall hand tag i min och sa med en mörk läskig röst: Du är inte ensam. och då såg jag honom, en man. Han tog tag i mina handleder och jag skrek men ingen kunde höra mig. Jag skrek ochh skrek tills jag vaknade på riktigt den här gången. Nu var de för sent att somna om.
En sån natt vill jag inte uppleva igen.

Kameran

Jag lämnade in min kamera för evigheter sen och har fått besked om att jag kommer inte att få tillbaka den innan jul. Jag skulle aldrig lämnat in den från början. Nu har jag ingen kamera att ta med ner till söder och kameran är de absolut viktigaste. Jag är såå less.

Julshow

Julshow på lärkan, som varje år. I år var det rätt så bra. Vissa var otroliga och vissa kanske inte va lika bra vilket gjorde att radion gick igång vid vissa tillfällen. Här är lite bilder, dom är inte bra men de är i allafall nått.



 

Svenska och Gilmore Girls

Idag har det inte hänt så värst mycke, det var meningen att jag skulle plugga hela dagen men jag måste vara världens lataste människa. Har pluggat ytterst lite men lite blev de iallafall och de ska jag vara glad för. Största delen av dagen har jag spenderat framför datorn och tittat på Gilmore girls, skäms på mig.
Nu är jag alldeles för trött för plugg, så just nu sitter jag och tittar på Kim och hans lyon. Kommer nog inte se så mycke utan gå tillbaka till gilmore girls, de sluta så spännade så...
Imorron SKA jag plugga det är ett måste!!!!

Pix

Internet pajja så jag hann aldrig lägga ut snöbilderna igår. Men här kommer dom.




Snow white

Skitt va de snöar, det har inte varit så här mycket snö på jättemånga år. Det är vitt precis överallt. Man ser knappt var man går eftersom de snöar så mycket. Jag lägger upp bilder senare under dagen när jag och TR går ut en sväng.

Sankta Lucia

Lucia och markerar tillsammans med advent inledningen på julfirandet. Lucia är ett sicilianskt  namn som betyder den ljusa och kommer av latinets lux, lucis, som betyder ljus.


Vintersolståndet var länge i folktron en farlig natt, då gårdsfolket gjorde bäst i att hålla sig inomhus, och helst inte gå och lägga sig. Vintersolståndet var alltså mörkrets natt, men också inledningen på julen.
Under 1500- och 1600-talen inträffade vintersolståndet/midvinter den 13 december.

Men i folktron levde 13 december kvar som som årets längsta natt, då man skulle hålla sig inomhus, stanna uppe och vaka, kanske (om man var ung) gå sång- och tiggarrundor i de kringliggande gårdarna, och då ljus och mörker hade en särskild betydelse.




Ungdomarna hade sin egen tradition på årets längsta natt. Det var att dra runt mellan gårdarna i grannskapet och sjunga visor, för att på så sätt få pengar och gåvor, skämta och skrämmas lite. Ofta sjöngs några av de många Staffansvisorna, som i sista versen ofta har en anspelning på gåvor, vilket man ville ha från gården man sjöng för.

I herrgårdsmiljöerna under uppstod under tidigt 1800-tal, en tradition med att en vitklädd kvinnogestalt ingick som en del i vakandet. En av gårdens kvinnor klädde sig i vitt och fick bära en ljuskrans i håret. Traditionen tros ha kommit under sent 1700-tal från Tyskland, där en flicka kläddes upp för att vara "Christkindlein", med tända ljus i håret som föreställde en gloria. Den ljusa luciagestalten kan således ursprungligen ha kopplingar till bilden av jesusbarnet i krubban.

Det röda sidenband som Lucia numera har om midjan sägs symbolisera Lucias helgondöd. Annars har den svenska luciagestalten egentligen mycket litet att göra med helgonet Lucia.


Det moderna luciafirandet tog fart när Stockholms Dagblad 1927 arrangerade det första offentliga luciatåget. Seden fick därefter snabbt efterföljare över hela landet inte minst genom lokalpressens initiativ.
Numera firas lucia på skolor, daghem, i föreningar och på många arbetsplatser. Många barn går luciatåg och "lussar" för sina föräldrar och grannar, för sångerna de sjunger betalas de ofta i godis. På många platser utses genom omröstningar i lokaltidningar ortens lucia.


Sammanfattning

Den här dagen började inte bra, jag steg upp och kände hur de rörde om i magen, jag började må riktigt illa vilket gjorde att jag fick ta en senaer buss till lule vilket ledde till att jag missade luciatåget.
Jag tog ett åksjuketuggummi och började må bättre men dagen vart inte bättre för det.
Vi hade makinstickning och jag och ribbmaskinen är inte dirkt vänner men idag var den riktigt taskig mot mig. Det jag hann sticka var en kort ribb bit bak och en fram som jag nu måste göra om eftersom det är ett stort hål mitt i ribben. Så sammanfattningsvis hann jag en ribb bit på tre timmar.

Dagen vart lite bättre när jag kom hem. Jag och mamma for och köpte en pizza med oxfilé åh va gott. Sen höjdpunkten, Kevin= Vinnare av idol 2008.
Så dagen började asdåligt med blev bättre efter som. 
Nu ska jag krypa ner i min säng och inte stiga upp förens Ronja väcker mig och vill ut, vilket brukar bli vid 6 på morron. 
De är föresten askallt i mitt rum, jag vet inte vad som hänt men elementet är kokhett så de e inget fel på de.

 

Kevin!!!

Han gjorde de!!!!!!!!!!!!!!!! Kevin Borg rules!!!!!!!!!
Yes norrland rules!!!!!
Han är ju helt otrolig jag tror jag har sett det bästa i idol.


Kevin Borg. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Italiano

Sitter och ser på IL DIVO och ojoj va jag är svag för itanienska. Det är ett va knepen att få mig på fall :P
Sitter här och gråter för att det är så vackert!!!


I väntan på idol

Sitter här vid min dator och väntar på att idol ska börja. Är jätte spänd på om min favorit norrlänning kommer ta hem detta. Hejja Kevin. Jag har rösta nu så de e inte mitt fel om de inte går så bra men de kommer att gå super han har ju ingen konkurens och är bäst så.
Hör av mig senare.


Äntligen helg!!

Nu har jag kommit hem från skolan och år beredd för lite slappande men tyvärr bara ikväll för har prov på tisdag och har inte börja med pluggandet än. Och har en bokredovisning, filmredovisning att göra plus det.
Sitter och äter för att snart ska jag till moster och se vad dom har för sig.

Skolkatalogen

Den har kommit, skolkatalogen över hela sverige!!!! Har suttit och tittat på alternativ till den olyckliga kärleken och hittat några men ingen är som han, tyvärr.

Breathing your love

Baby, you is the diamond that lasts forever
And I just can't take a single step without you
Baby, to you I'll always be a faithful lover
‘Cause my heart can't make a single beat without you

You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something to save my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

Breathing your love, love, love
Baby, breathing your love, love, love
Breathing your love, love, love
Baby, breathing your love, love, love

Baby boo, only you can make me recover
The lost parts of me I thought they'd gone a long time ago
With you life runs like the best love letter
I was just an empty soul until you stepped in to my show

You make me fly, you get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch, the sweetest rush
Is something to save my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

Breathing your love, love, love
Baby, breathing your love, love, love
Breathing your love, love, love
Baby, breathing your love, love, love

I wanna have that crazy love
Want it running in my blood
I want it taking over me, over me, over me

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love

I wanna spend my nights and days between your arms
Every day breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby, breathing your love


Har du någonsin?

Pratade med en av mina vänner igår om en sak som fick mig tillbaka på den olyckliga kärleken som finns där ute. Så den här dagen kommer det att bli en hel del kärlek att läsa om. Men jag har nog snart kommit över de värsta snart. Bara jag får skriva av mig lite i bloggen så brukar de lösa sig.
Jag hittat en så otroligt bra text som beskrivar allting så bra:


Har du någonsin älskat någon så
mycket att du börjat gråta?
Har någonsin behövt någonting så
mycket att du inte kan sova om natten?
Har du någonsin försökt hitta orden
men dom har aldrig kommit ut rätt?
Har du någonsin?

Har du någonsin vart förälskad
Varit så otroligt förälskad
Att du skulle göra allting för
att få honom att förstå?
Har du någonsin fått ditt hjärta stulet?
Du skulle ge allt för att få honom
att känna likadant
Har du någonsin försökt hitta orden
som tar dig in i hans hjärta?
Men du vet inte vad du ska säga
eller vart du ska börja?



Har du hittat den honom som
du sökt efter i hela ditt liv?
Och du skulle göra nåstan vad som
helst bara för att få titta in i hans ögon?
Har du äntligen hittat den rätta?
Som du har gett ditt hjärta till
bara för att veta att han inte
gett sitt hjärta till dig?
Har du någonsin blundat och
drömt om att han var där

Men allt du kan göra är att vänta
på den dagen han förstår

Har du någonsin älskat någon så
mycket att du börjat gråta?
Har någonsin behövt någonting så
mycket att du inte kan sova om natten?
Har du någonsin försökt hitta orden
men dom har aldrig kommit ut rätt?
Har du någonsin?

Vad ska jag göra för att få vila i hans armar?
Vad ska jag göra för att få en plats i hans hjärta?
För att få honom att förstå att
jag behöver honom vid min sida?

Har du någonsin varit kär?


Sjuk igen??

Jag och min kropp kommer inte riktigt överens. Är hemma igen från skolan på grund av min mage. Börjar bli rätt less nu. Inte för att idag spelade såå jättestor roll eftersom vi bara har två lektioner och det är inte världens viktigaste.
Så jag kör lite självbestraffing och pluggar istället så mycket jag orkar. Hoppas de e bättre imorrn för då har jag inte alls tid att var borta.


Veckans Babe

Onsdag igen vilket betyder att jag ska välja ut en värdig vinnare av mitt hedervärda pris. Denna vecka har jag valt en babe med lite cowboytema. Även denna killes namn är totalt okänt för mig men jag såg honom på ett traktorrace och han var en av förarna. Så han kan mototer :P Very hot!! 

 

FOG

Jag är så otroligt stolt över mig själv. Jag har gått från att inte ens kunna rita något enkelt till att kunna rita i stort sett alla typer av plagg och strukturer. Idag ritade jag för första gången en kille och satte på han en kappa. Det tog ett tag en sen fick jag faktiskt till han riktigt bra. Nu är det bara en lektion kvar, så ska färdigställa killen och sen göra julkort.


Film

Eftersom läranren var kompledig idag(får lärare ta kompledigt??) så fick vi sitta och titta på filmem från förra årets modevisning, och oj va skämmit att se sig själv på film på de där viset. Hoppas jag ser bättre ut detta år, om jag nu kommer att gå. Sen fick vi kritisera och tycka till om filmen och hela modevisningsveckan. Vi kom fram  till en hel del grejor som ska ändras.


Losing my religion

Idag hade jag det stora provet som avgör hela min framtid inom religionen. Islamprovet som jag pluggat för i flera dagar är nu över, känns skönt att bli av med det.
Vi har bara en timmes lektion så vi tog en halvtimme från sömnaden. Men Johan var lite sen så vi trodde han hade glömt bort oss, när han äntligen kom så var klassrummet vi skulle ha upptaget så vi fick sitta i teatersalen. På läktaren och skriva. De va jättejobbigt att skriva så högt upp.
Vi fick provet och jag börja skriva, jag skrev så mycket att jag är alldeles öm om fingret. Skrev hela 3 sidor på sista frågan som var den övervägande mvg-frågan. Hoppas att det bli ett mvg nu. Jag kommer att leva på nålar tills jag får veta resultatet.




Ensam

Ensam, jag är så ensam här i världen. För några veckor sen brydde jag mig inte men nu börjar alla runt omkring mig skaffa sig någon och jag sitter här ensam vid min dator och tittar på romantiska filmer och tv-serier. Det kommer att vara jag och min dator hela livet.

Jag kommer att bli en sån där kattant som finns i filmer men eftersom jag är allregisk mot katter så får det bli hundar.
Jag skojar bara.

Men snart åker jag till söder och kanske väntar det någon där på mig??
Hoppas!!


Plugghäst

Idag blir det plugg för hela slanten, om jag får MVG på provet imorrn så blir det MVG i slutbetyg. Men det är inte nått lätt prov så får kämpa en del. Och sportshakern kommer vara min vän med sin energi. Kommer belöna mig själv med ett avsnitt av gilmore girls i mellanåt oxå därför att jag inte känner mig riktigt kry heller, men denna möjliga början på influensa ska inte stoppa mig från mitt nål imorrn :P
Nu måst jag återgå till religionen.

Julfest & Flytt

Efter skolan igår var det julfest men det kändes inte så jättekul så det ända jag gjorde vara att äta och sen åkte jag till moster.
Lite senare åkte vi till hennes kompis och hjälpte henne att flyttstäda i hennes stora nya hus. Jag fick vinglas som tack.
Sen åkte vi tillbaka till moster och såg på Markus på is. Var jätte nervös hela tiden men när dom ropade hans namn som den stora vinnaren så jubla jag.
 Det vart rätt sent igår så de e därför som jag skriver nu. Det vart rätt korta inlägg för jag är astrött.
Nu ska jag se lite avsnitt av gilmore girls och sen ska jag plugga inför islam provet på tisdag.


Lördagskola

Idag hade vi skola, på en lördag!! Det är bara en gång per år som man får den äran. Vi börja 11 och jag fortsatte på min stickade tröja. Den vart inte klar men jag är på god väg. Vi skulle även sitta en halvtimme uppe i fiket och senare nere vid entren för att dela ut papper om programmet. Jag fick oxå sitta lite extra.
Sluta kl.3 och allt mitt fika var slut.  


Lovisa och Emelie


Terese i fiket


Me and Sofie i Entrén

Open house

För många är det helg nu, men för andra speciellt de som går på luleå gymnasie har helgen inte riktigt börjat än. Vi har nämligen öppet hus imorron. Jättekul NOT men en bra grej är att vi får typ 4 timmar på oss att sy och sticka de e bra.  Jag har oxå bakat eftersom vi ska sälja fika för att få in lite pengar till våran studieresa till Borås. Hoppas de blir många som köper.
Men om jag ska orka upp imorrn så måst jag slagga nu, så en del av er ser jag imorrn hoppas jag.


Neej

Nu är han ute, Robin Bengtsson har åkt ur idol 2008. Men jag är faktiskt inte så ledsen. Har har gjort ett bra jobb hittills och de ska han vara nöjd med. 
Nu är mina tummar hållda (ett nytt verb??) för Kevin, har e ju från malta men bor i arvidsjaur som inte alls e långt från mig!!. Men om han vinner så blir han den tredje norrlänningen att vinna idol. Coolt !!!!
Hejja Kevin!!!!!!!!!
Deppa inte Robin jag hejjar på dig i mitt hjärta :P Hoppas de blir en cd!!

 

Hurt

Klumpen är tillbaka, jag gråter inombords och snarrt utombords. Varför ska jag känna på detta sätt? Varför ska de få mig att mår så dåligt? Jag klarar de snart inte längre.
I'm hurt, hurt inside. This feeling are eating me up. 
I just wanna hide.  

Maskinstickning

Idag hade vi maskinstickning, eftersom jag var sjuk förra fredagen hamna jag efter en hel del. Men hann otroligt mycke idag, pressa fast fixet runt mönsterdelarna, klippte ut dom , sydde axelsömmarna och en ärm.
Ska fortsätta på den imorrn. Kanske hinner jag klart så jag kan fundera på mitt nästa plagg. Vi har ju bara nåra veckor kvar så de får inte bli för stort.

NyGenaration

Gick med i ny generation förra nyår men hade inte varit på nått möte än. Men så idag så fick jag en tanke att jag skulle gå för första gången. Och det var jättetrevligt. Ska absolut gå på fler under min gymnasietid.

Bless U

 


Klänningshysteri

Nu har jag stora problem, jag har hittat så många snygga klänningar idag när det var meningen att jag och Lovisa skulle shoppa julklappar men istället vart de klänningsletande för min del. Har beslutsångest, det finns såå många fina och jag vet inte vilken jag ska köpa. Hjälp mig snälla!!! Rösta på den du tycker är snyggast.


Nr. 1 Sisters


Nr.2 Lindex


Nr.3 Lindex


Nr.4 Bikbok 

Ont de gör ont

Kommer ni ihåg vad jag sa tidigare om milkshake?? Att när jag är sjuk är det en väldigt bra medicin. Men däremot när jag inte är sjuk blir jag sjuk. Köpte en chokladmilkshake idag och nu gör min mage sååå ont. Har bytt om till pyjamas och ligger och tittar på gilmore girls för att slappna av. Hoppas de blir bättre snart.


Skräp

Satte mig vid tvn för att göra mig redo för binde söker fru, såg till min fasa att alla kanaler på tvn var borta. AAAAAAAAAAAAH, vart skiträdd och ropa på mamma. Hon berättade att hon fick en regäl stöt igår och då måste de hämt nått i boxen så kanlerna försvunnit.
Hon ringde till Tele2 och fick hjälp men de fatta inte riktigt va som hänt så hon drog ut kontakten som en sista lösning och då kom siffrorna på boxen tillbak puu. Men bilden var fortfarande borta, så teknisk som jag är så tyckte jag lite lätt på AV knappen och vad hände då???
Kanalerna var tillbaka  yeah yeah jag e bäst :P

Mousse

Vart riktigt sugen på nått sött och gott efter maten så jag bestämmde mig för att göra lite chokladpudding med grädde och åhh va gott de va. Gjorde fem st men satte bara grädde på tre av dom och har redan ätit två själv, har den tredje på sängbordet och snart kommer den oxå vara slut antar jag.

 


Läder

Jag har varit förtjust i en klänning på Gina Tricot i flera månader. En läderklänning. Skitsnygg. Jag har provat den förut men idag var det något speciellt med den, den satt perfektare (kan man skriva så?) än vad den gjort tidigare. Men tyvärr så har jag inte råd just nu med alla klappar som måste köpas. Men i slutet av denna månad ska jag till söder och om jag fortfarande har pengar kvar så ska jag köpa den. Hoppas Hoppas.


ModeBoard&Rami

Idag hade vi FOG och jag redovisade mitt mode board som vi skulle ha gjort till idag om en trend vi sett under hösten / vintern jag valde stickat och de gick jättebra hoppas jag iallafall.



Sen skulle vi redovisa ett tidigare arbete om en valfri desiger som vi skulle göra en modespeglig till. Jag hade valt Rami, han som var med i Prject runaway. Det gick oxå bra. Nu ärd et bara rvå FOG lektioner kvar detta år.

 

Veckans Babe

Denna vecka så har jag tagit en bild från Hampe. En tjej som jag hade väldigt kul med där "föll" för denne kille och jag tycker att han förtjänar denna utmärkelse, det är ju bara att titta på han. Jag vet därimot nästan inget om denne babe, tyvärr så börjar denna bild bli lite gammal, men om det är någon som har någon info så godtas de gärna. Och jag kommer att föra dessa infon vidare till min kompis :P




Tisdag...

Det här blir inget långt inlägg för idag har varit en lång dag. Och en jobbig morron med svenska. Som tur hade jag rix fm på och vems röst dyker upp mitt i allt, Björn Gustavsson. Han e ju bara för skön och förgyllde min morron.

Sen hade vi sömnad och jag var alldeles seg i huvet, sen hade vi religion och precis innan vi skulle börja så frågade vår bästaste lärare våran tråkiga svenska lärare och fick värsta snäsningen tillbak, suris kan man säga om man vill vara lite snäll.

Till sist hade vi matte med en massa genomgångar, jag fick tillbaka provet jag gjorde för evigheter sen. Och de gick både bra och dåligt. Precis på gränsen till G.

 

39 år

Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Ja de är mammas födelsedag hurra hurra hurra
Idag fykker min mor hela 39 år och det ska firas med god middag och chokladpudding.
Hon öppnade nyss min present och vart jätteglad. hihi


Skola skola skola

Jag är så less på skolan nu. Trots att vi bara hade två lektioner idag så var de jobbigt och det blir ännu jobbigare imorrn då jag går från 8:15-16:30. Blä va tråkigt.
Idag när jag kom till luleå så skulle jag snabbt springa in och shoppa en present till min mor som fyller år idag. Det blev 4 muggar av Filippa K stuk.
Lovisa var med och som vanligt väldigt stressad, men denna gång så hade vi fastiskt råbråttom. När vi kom till skolan hade vi en kvart på oss att åta lunch och byta om för idrotten. Och vi äter i en del av gymnasie byn och har idrott i en helt annan så de vart att bokstavligt talat slänga i sig maten och springa till Hälsans hus. Vi hann faktiskt och de e jag riktigt stolt över.
Vi körde handboll för hela slanten och jag vart astrött och kommer säkert att vara lite mör imorrn.

Efter idrotten fick vi stressa iväg till religionen eftersom smarthjänan som gjort vårat schema har bara gett oss 10 min att duscha, byta om och spring tillbaka till den första delen av byn. Tur att vi har en så bra lärare.
 
Efter religionen var det meningen att vi skulle fortsätta på vårat modeboard som ska vara klart till på ons. Men hon som hade nyckeln var hemma så de tog ett tag att få tag på nån annan med den nyckeln. Jag hade tänkt att åka hem med 3 bussen men de va ju bara att glömma, kl 5 var vi klara och kunde avsluta. Jag är inte så nöjd med resultatet men de duger. 


 

Dagens namnsdagsbarn

Idag har Ossian och Oskar namnsdag och eftersom jag inte känner någon Ossian så får det bli Oskar jag grattar.
Jag känner ett par av dessa pojkar men ides inte lite upp massa bilder så därför fick jag denna av Terese. tackar Terese och Grattis Oskar på namnsdagen. Hurra Hurra Hurra Hurra.


Morron

Sitter här framför tv och ser på rix morronzoo och äter frukost, tyvärr så smyger ångesten på och jag börjar må lite uselt. Hoppas de har lagt sig när bussen kommer för jag har verkligen inte tid att vara borta mer nu. Men jag har ju bara två lektioner och sen ska jag stanna kvar ett tag till för att göra klart min modeboard.

RSS 2.0