Par anoid

Idag hade jag sovmorgon började int förn 12 men var i lule vid halv 11 iallafall. Jag tror jag börjar bli paranoid för vart jag än går känns det som om nån följer efter mig. Det började nog i måndas när jag satt och vänta på Lovisa vid smedjan när en riktigt skum snubbe börjar prata med mig. Han var inte svensk så han fråga om jag kunde engelska och av ren tur säger jag nej, då börjar han prata på nått annat språk och jag fortsätter säga nej, då börjar han sakta gå iväg men han går fortfarande omkring på stan och försöker prata med tjejer. Han är riktigt kreepy. Ja har upptäckt att det finns en del sånna människor i lule och jag hoppas att inte vara med om nått sånt igen. 
Sen idag precis innan Lovisas buss kom sku ja på fassen och då satt det några utlänningar utanför som börja skrika åt mig på arabiska eller vad det då var varje gång jag gick förbi. Jag önskar verkigen att jag kunde förstå vad dom säger för det är likadant i korridorerna i skolan. De vore rätt kul om dom sa nått opassande och jag förstod och skällde ut dom haha. Och det var inte bara jag som var paranoid idag, vi var på helspänn varje steg vi tog och vände oss om hela tiden. 
Man kan ju säga att denna dan kanske inte var den bästa i mitt liv ;)     

Bless U 

Ledig

Idag är det onsdag och jag har inte haft några lektioner men var ändå tvungen att ta en liten tripp in till Luleå för att prova kläderna vi ska ha imorrn på modevisningen. Var i Luleå vid halv elva och skulle int träffas förns tolv så jag och Terese gick och ät kycklinggryta i matsalen på skolan. Sen gick vi till bibblan och fördrev lite tid. Vi träffade Lovisa utanför shopping så vi gick in till bik bok dom hade tagit fram massa olika outfits åt oss jag fastna för två och dom ska jag gå i imorrn;) efter det for LOvisa hem och jag och Terese gick runt lite på stan träffade ett par vänner till henne och prata lite;) visste inte att Terese var kompis med killen som jag har spanat på hihi. sen gick vi och köpte en mjukglass på blå gåsen. efter det var de dax för mig att åka hem. 
Väl hemma gick jag på konsum och köpte deras sista förpackning slingfärg, så fär slinga håret i helgen. 
Nu håller jag på och vårstädar mitt rum inte det roligaste med tanke på att jag är dammallergiker. Ska plocka ut en massa kläder från garderoben som jag inte längre kan ha och så. Ikväll ska jag se på Frusna män och grey's anatomy.
men nu måst jag fortsätta med städningen

See U later
Bless 

Bara Tro

Gör en önskan och placera den i ditt hjärta.

Vad du än vill...

Allt du vill.

Har du den??

Bra

Nu tro att den kan gå i uppfyllelse.

Du vet aldrig var nästa mirakel kommer ifrån,

nästa leende, nästa önskning går i uppfyllelse.

Men om du tror att den är runt hörnet...

Och du öppnar ditt hjärta och sinne så mycket som möjligt,

till säkerheten av den...

så kanske du får den saken du önskat.

Världen är full av magi.

Du måste bara tro på det.

Så önska dig något.

Har du det?

Bra

Nu tro på det med hela ditt hjärta.




image5


Tv

Den 22/5 kl. 22:15

http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=36030&lid=puff_784387&lpos=extra_0

Är jag med på nordnytt

Fashion People

Igår var den den stora dagen, modevisningsdagen nummer ett. Jag som hos >Lovisa eftersom det inte gick nån buss från Älvsbyn så tidigt, så fick då åka lokalbuss jippi. Väl på skolan satte vi oss hos frisörerna. Treorna var prio ett så vi fick vänta. Jag vart bland dom sista som fick min frisyr. Efter det fick jag springa till kicks för att bli sminkad och frisyren pajja på vägen, men där var det lång kö så vi fick vänta men till sist fick vi sätta oss i stolarna, och jag vill bara säga att jag tror jag aldrig har blivit sminkad så dåligt i hela mitt liv, hon gjorde i stort sett ingenting så när vi kom tillbak till skolan fick jag bättra på smink och fixa frisyr.
Jag var så sjukt nervös när första modelåten började spelas. Jag hade utgång 4, 5, 6 så det vart snabba klädbyten. men tur att jag fick göra bort det på en gång...
Efter första visningen gick vi och åt lunch sen vart det dax för nästa visningoch det var för gymnasiet huja va hemskt men jag fick hjälp av Terese vid mitt sista klädbyte. När den visningen var över gick vi på stan och ojoj vad folk stirra på oss men det är inte så konstigt, vi hade ju trots allt stora frisyrer och helsotade ögon så måste ha sett rätt läskiga ut. Vi fick höra att Bik Bok ville ha modeller så vi tog mod till oss och fråga och självklart fick vi vara med. Det ska bli skitkul, ska och prova klädena nästa vecka.
Efter det vart vi hungriga och drog till max. Och jag som inte äter så mycke ville ha en maxbox men tror ni jag fick det... nee då jag kunde ju ta ett minimål istället som är dyrare. Så jag tog ett minimål. 
Sen vart det dax för den tredje och sisa visningen och jag var inte ett dugg nervös... jag tror jag gick på fassen minst 20 gånger under dom timmana. Visningen gick jättebra, vi fick en ros och sen fick vi äka hem, jag körde;) 
Det känns lite trist att det är över men det är ju bara ett år kvar till nästa med skolan. Men på torsdag får jag ju ta fram mina kunskaper igen och gå på rödamattan för bik bok hoppas ni kommer och tittar.

Bless U






     

Fashion is for fashion geeks...

Har nyss kommit hem från skolan, lång dag idag. Men har lärt mig mycke. Jag steg upp tidigt och tog den tidiga bussen till skolan. Väl där hade vi NK hade "debatt" det hela slutade med att vi satt och skrek åt varann (inte illa menat) var tvungen att gå efter en halv imma för att har lektion med Irina tror jag hon hette, en rysk specialist som skulle lära oss att gå på en catwalk. Vi började med att värma upp gjorde alla konstiga tänningar med kroppen. Sen skulle vi gå, det var bara att sträcka på kroppen och ta långa steg. Vi delades in i två grupper och sen satte det igång vi gick runt runt till vi blev yra. Sen var det den anra gruppens tur och vi fick vänta. Nästa övning skule vi gå fyra steg och sen  ett åt sidan sen fyra fram och en snurr som tog evigheter att lära sig men nu sitter den de kan jag lova, så höll vi på ett tag sen vart det den andra gruppens tur, åt lite godis medan ja vänta. När det var vi igen blev de ännu mer komplicerat, vi skulle gå åtta steg göra den konstiga snurren och den gå igenom en massa folk som mötte en, jag tror int vi var så bra men men  det ska vi inte använda på catwalken sen så. Sen vart det övning som det ska va på torsdag den stora dan. Vi ställde upp alla HV1MD och när det var min tur att gå ut på den smala catwalken gick det riktigt bra, jag slängde iväg en snabb slängkyss innan jag vände mig om men vet int om det blir så på torsdag haha. Hon var en riktigt bra lärare hoppas hon kommer tillbaka nästa år oxå.
Efter träningen hade vi ett långt hål så vi satte oss i bibblan å chilla. Sen hade vi en tre och en halv timmas sylektion, hann med både alla detaljer och mitt linne.






Jag vill inte

Jag vill inte höra, jag vill inte se
Vet inte vad jag ska göra
eller hur det ska ske
Snälla förlåt mig för det jag ännu inte sagt



Det hjärtat som ännu inte är helt
Jag vill inte såra
Jag vill inte krossa
Jag vill inte föråda
Jag vill inte förgöra
Snälla förlåt mig


Två dikter skrivna av ingen mindre än Mig själv:P


Forever young

Sitter och lyssnar på Young Groups verson av Forever Young och plötsligt slog det mig vad livet gått fort, det känns som det var nyss jag gick 2:an i grundskolan och om några månader börjar jag 2:an på en något högre nivå. 
Jag börjar nästan bli lite rädd för hur min framtid ska se ut. Om två år har jag gått ut gymnasiet och har ingen ide vad jag ska göra efter det. Jag hade tänkt på att bli läkare men ju längre jag går den här linjen ju mer vill jag jobba med design och jag vet att det ine är den enklaste branshen att jobba i börjar liksom att få lite lätt panik.
Jag vet inte om jag fortfarande är ett barn längre.

Forever Young to U

Bless




1 Kor 13:4-7

Love is always patient and kind. It is never jealous.
Love is never boastful or conceited.
It is never rude or selfish.
It does not take offense and is not resentful.
Love takes no pleasures in other people's sins,
but delights in the truth.
It is always ready to excuse, to trust, to hope,
and to endure whatever comes.



Kärleken är tålmodig och god.
Kärleken är inte stridslysten,inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, inte självisk,
den brusar inte upp,den vill inget något ont.
Den finner inte glädje i orätten,
men gläds med sanningen.
Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den,
allt uthärdar den.



86

Året var 86. Det året föddes det många bra och framgångsrika personer. För att nämna några så har vi Björn Gustavsson, komikern som man antingen älskar eller hatar. En annan som föddes då var Måns Petter Albert Sahlén Zelmerlöw, han har varit med i mycket han, kom femma i idol, vann let's dance 2006, tror han kom trea i melodifestivalen, skrev en låt till rumämiens melodifestival och kom tvåa där, nu är han med i musikalen footloose och var tidigare Danny i grease. Man kan helt klart säga att 86 var ett av det bästa åren i historien.

Bless U






RSS 2.0