It's raining men

Jag satt i bussen och stirra ut genom fönstert på regnet som öste ner utanför, och vad hör jag då?? Jo en låt som inte kunnat passa bättre. It.s raining men ljuder i mina lurar. Snacka om rätt tillfälle. Man blev genast på bättre humör.

Det har regnat hela dan och blåst som bara den, när jag cykla från  moster kunde jag knappt hålla mig på vägen. Hoppas de blir bättre väder i morron, har inte lust att gå runt på stan i tre timmar i ösregn.

Jag kom på att det är endast två veckor kvar till sommarlov varav två dar har jag inte lektioner. Jippi!!

Modevisningen 09

Här kommer lite bilder från denna händelserika dag.







Kass till 100%

Idag har det inte varit min daga alls. Morgonen började bra med att vi skulle se Twilight på svenskan. Men sen efter filmen bröt det loss. Vi fick tillbaka våra arbeten vi gjort under året, och vet ni vad jag fick på min argumentation?? Jag höll allvarligt på att få slag, IG. I can't belive it.

Och sen på matten så tog läraren och visade vad vi ska komplettera och gav oss resultaten från nåra prov vi gjort nyligen. Jag klara andragrads ekvationprovet men däremot så har dom lyckas slarva bort mitt nationella så ingen vet mitt betyg. Jag blir så arg ibland. 

Efter dessa missöden var jag tvungen att pigga upp mig själv lite med ett antal bilder, fina bilder. Bilder som gör mig alldeles varm i kroppen. 

Min mage vill inte heller hänga med längre, mamma köpte yogurt till mig som ska vara bra för matsmältningen så vi får se hur de går.

Hur som helst nu ska jag vila och titta på halv åtta hos dig. Ni får ha de så bra. 

Bless   

Just de föresten, jag och Lovisa såg en kändis idag, ingen annan än vänsterpartiets partiledare Lars Ohly. Värsta coolt, eller så inte.
Bilderna från modevisningen kommer snart jag lovar.

Sweet Dreams

Nu är jag helt slut, har haft en händelserik dag idag vet ni. Runt hela manhattan och sen gått omkring på ön för att hitta kläder till Lovisa som tydligen inte ens existerade. Vi åt oxå en milkshake som jag valt att kalla Al the man av nån anledning(?).  Har varit och handlat å konsum oxå under kvällen. Sen blev de en lugn kväll framför tvn. Nick grät, han e bara för söt när han gråter.
Från det ena till det andra och tillbaks igen, nu ska jag sova, träffa min favoritman.
Sweet Dreams!!

Bless  

Krabba??

Anton åt upp all min mat så jag fick göra egen. Men de gör inget för nu får jag ju äta något så gott som krabbeduser. Mmm...


Tandköttsvärk

Är jag ett eller?? Är det inte i den åldern man ska få sina tänder??. Mina visdomständer är på väg men full fart. Hela bakre munnen gör jätteont jag kan inte äta något hård alls. Jag har egentligen inte plats för dom, jag har redan operetat bort fyra tänder för att de e för trångt där inne men vi får se vad tandläkarn säger i slutet av juni.

Helgen

Tyvärr måste jag meddela att bilderna från modevisningen inte kommer dyka upp än. Istället tänkte jag berätta vad jag gjort i helgen.

Torsdag:
Kristihimmelsfärdsdag. Jag var rätt trött dagen efter modevisningen så de blev en LITEN sovmorron. Moster väckte mig artigt med ett sms om att de skulle till Lule och undra om jag ville hänga med. Och självklart ville jag ju det. Jag köpte en burk färg till Bror på biltema och en massa godis på dollar och rusta gottegris som jag är.
Åkte förbi momo på vägen hem och sen åt jag middag hemma, Jens fick har nu fött sitt kort så han kom och hämta mig. Var hos moster hela kvällen. 

Fredag:
Såg film till moster smsa och bjud mig på grillat. Lite senare dök Jens upp redo att hämta mig och inte hade jag hunnit göra mig i ordning men men... Vi åt och sen såg lite på tv.

Lördag:
Dagen för den årliga Älvsbymässan. Och som tradition så gick jag på den med Moster. Vi köpte varsitt par foppatofflor i samma färg, de e typiskt. De gjorde vi förra gången oxå. Kontanterna börjadeta slut så vi gick till banken för att ta ut lite när en blixt var bara en bit bort från att slå ner i oss, scary. Vi blev skitskrajja. Vi gick tillbaka till ishallen där vi sen blev kvar ett väldigt bra tag eftersom de bara öste ner tårar från himlen. Vi fick hämtning och sen åkte vi till hennes svärföräldrar som bjud på lax. Mmm...
Vi besteg pxå hundberget när vi ändå va där.




Söndag:
Tog en rejäl sovmorron. Såg lite filmer bl.a Breakfast club. Rätt länge sen jag såg den men den e ju bara så bra så man kan se den hur många ggr som helst.
Återigen ett sms från moster om mat, denna gång var det surströmming i brukte. De va ett tag sen. Eller egentligen inte men vi äter de ganska ofta så...
Under kvällen har jag sett på Gossip Girl som jag för övrigt håller på att få dårdimpen på. Och bones, den serien är ju bara sååå bra.

Jag har inte behövt laga nå mat alls i helgen så tackar för det<3
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på gamla klipp av morronpasset i p3, de e ju bara för sköna de där tre. Har sovmorron i morrn som tur är för jag är fortfarande trött fast jag sovit rätt mycket senaste tiden. Nu börjar ögonlocken gå i strejk.

Sov gott!! Bless  

Vem är jag??


Lite tid

Jag har inte varit hemma så mycket i helgen så har inte hinnit blogga och sen är bilderna från modevisningen låsta på mammas dator men jag ska blogga ikväll så håll koll. Nu ska jag åka och äta lite sur fisk på burk.

Bless 

ESC 2009

Jag har den i min ägo, årets Eurovision Song Contest CD. Köpte den idag. Den var inte i billigaste laget men jag ville så gärna ha den. Hör av er om de e nån låt ni vill ha.

Official Double CD 2009


Bless

No tripp

Det var ju typ meningen att jag skulle åka ner till söder under denna långhelg men jag måste tyvärr säga att den resan har blivit inställd. Jag har inte råd helt enkelt. Och inte heller så finns den orken hos mig. Jag har inte sovit ordentligt på flera nätter och min kropp är helt slut, huvet är helslut. Jag behöver vila upp mig ordentligt.
Men de är ju inte såå långt till sommarn och då blir de röjj till 100%

Bless  

Alexander<3333333333333333333333333333

Jag är kär, Alexander måsta vara den härligast gytten i världen<333333333333333333333

Nu ska jag sova och drömma om elskede Alex. The real Al the man  

Norje och same pics

Stannade en xtra stund i lule med Lovisa idag. Vi satt på trppan vid Kulturens hus och spana på bilar, killar(eller jag gjorde), pratade om livets mening sånt man gör vid vissa tillfällen. Man skulle haft en glass eller nått annat kallt att kyla sig med. Det blev grymt varmt men hellre det än kallt.

När jag kom hem satte jag mig på balkongen halvnaken och stekte i den gassande solen, när sen solen gick bakom knuten och försvann gick jag in och åt upp lite godis jag köpte igår. Tänkte titta på lite klipp på Youtube men nej då, då funkar det inte, helt svart och sen error, Strange. Hoppas det funkar senare innan jag glömmer det jag skulle kolla upp.



Ikväll är det dax, Norge ska tävla i semifinalen i ESC. Hejja Alexander!!! Går inte han vidare blir jag troligt förvånad. Det känns nästan som om han kan vinna hela grejen på lördag men nu ska vi inte gå händelserna i förväg. Ett annat land som tävlar ikväll är danmark, oxå en favvoriit, Ronan Keating har skrivit deras låt.  


Den här har jag gjort alldeles själv :P

Bless


Känslor

Jag har upptäkt att jag är en person som har väldigt svårt för känslor. Jag är inte den bästa på att stötta och trösta människor när dom är nere och jag säger alltid och gör fel saker hela tiden.

Jag själv håller inne mina känslor och är rädd att visa mig sårbar och svag.  När någon frågar så byter jag helst samtalsämne. Däremot har jag troligt lätt att börja gråta helt utan anleding mitt bland folk. Det är nog många som har sett mig gråta men aldrig när det verkligen finns en anledning bakom det. Jag gömmer mig i mitt skal så fort jag blir lite nere så ingen ska märka hur jag lider inombords. Jag skrev för inte så länge sen ett inlägg "Väntan", jag tänkte bara säga att jag mår bättre nu och jag har förstått varför jag var så nere, och det är ingen fara.
Jag har blivit bättre på att öppna mig eftersom jag hittar personer jag kan lite på och jag hoppas att jag inte behöver bära på onödiga känslor i framtiden.

Det är inte bara vid sorg jag har svårt att visa känslor, oxå vid kärlek. Va?? kanske många tänker. Hon visar tydligt när hon är lite förälskad i nån. Och jag kan hålla med på den biten. Men när det kommer till själv kärleken så har jag jättesvårt att säga "Jag älskar dig" till någon. Det är inte många som hört de orden från min mun. 

Känslor kan vara otroligt svårt att visa och erkänna för sig själv. Men jag ska bli bättre på dom, jag ska sluta gömma mig och visa omvärlden hur jag känner mig.

Bless  

Babysitter

Kom hem för drygt en timme sen efter en riktigt hård dag i skolan. Har haft två prov och en häktisk sylektion. Sover nog skönt i natt. Nu är Filip och hälsar på, sitter och tittar på "Hem till Midgård".  Kanske inte den bästa serien och sitta och titta på med en 7 åring men de va han som valde så han får skylla sig själv om han får men för livet. Haha. vilken bra barnvakt man kan vara.


Snygg pöjken

Victor

Kolla in grabben, snacka om att han kommer att få mycke tjejer efter sig.


Väntan

Ni kan få vänta på nästa inlägg ett ganska bra tag. Just nu ligger jag längst in i hörnet på min säng och vill sjunka ner i underjorden. Jag haft en tuff dag idag och behöver kämpa mig upp från denna grop igen, så ge mig bara lite tid så är jag tillbaka och social på nolltid.

Bless

Surstömming

Om ni läser min kusins blogg så vet ni att hon ofta citerar sona småbröders tokiga och kloka upptåg. Och nu tänkte jag citera min mor:

Jag: - Jag är bjuden på middag
Mor min: - Jaha, vad då?
- Fisk på burk.
- Fiskbullar?
- va tror du?
- Nähe, torsk, Sardiner, Makrill?
- Nepp, surströmming.
- Jaha, de hade jag glömt att det finns i burk.

Alla gånger hon ätit surströmming. Hon tog alla andra konstiga alternativ. Det är lite konstigt. Hon är rolig min mamma IBLAND.
 
Bless

Weekend

Nu är det helg vilket brukar betyda vila. Men inte denna vecka. Jag har prov i stort sett varje dag nästa vecka. Det kan hända att jag har engelska nationella på måndag. På tisdag ett mattenationella på inte mindre än fyra timmar. På onsdag idrottsprov. På torsdag hoppas jag att jag får vila lite och på fredag har jag redovisning av mitt och Saras Indienarbete.

Så nu blir det en riktig pluggar helg i högsta grad. Ingen rast ingen vila för lilla mig. 
Men efter nästa vecka är det över och då kan man börja andas ut. Eller lite iallafall den veckan är det modevisnings vecka och då brukar de vara rätt fullt upp.

Bless

ESC 2009

Jag tror årets Eurovision song contest kan bli en succé för de skandinaviska länderna. Se och hör själva och skapa eran egen uppfattning. Min personliga favorit är norge, vilken är eran??

 

 


My New Shoes

Jag har länge letat efter ett par skor till modevisningen och idag när jag ändå körde till luleå för en gångs skull så gick jag in på en affär lite utanför stan och hittade mina drömskor. Det är endast 7cm klack och täcker tillräckligt mycket av foten och dom var inte alls dyra. I löw them. Sitter och går in dom nu ocg tränar på att gå lite.


Gårdagen

Igår hade vi en lite annorlunda onsdag. Våran sömnadslärare skulle på möte så vi hade ingen sömnad. Istället så tog vi en av torsdagens lektioner och satte på morron. Vi hade stadsvandring. Gick runt hela luleå innerstad, och det var iskallt, de regna och blåste som bara den.



Efter det så tog vi den sista lektionen för dan och satte in efter stadsvandringen vilket gjorde att vi slutade redan 11.



Under den långa väntan på bussen gick jag med denna sköna böna på stan. Jag hade inte ätit lunchen i skolan så jag åt ett skrov på Tasty. Stripsen var asgoda. Sen gick vi lite hit och dit för att fördriva tid. Jag köpte underkläder whoo.

När jag kom hem ägnade jag mn tid åt att plugga till provet jag skulle ha.

Bless

My Jesus

Ta en tänkare nu:



Which Jesus do you follow?
Which Jesus do you serve?
If Ephesians says to imitate Christ
Then why do you look so much like the world?

Cause my Jesus bled and died
He spent His time with thieves and liars
He loved the poor and accosted the arrogant
So which one do you want to be?

Blessed are the poor in spirit
Or do we pray to be blessed with the wealth of this land
Blessed are they that hunger and thirst for righteousness
Or do we ache for another taste of this world of shifting sand

Cause my Jesus bled and died for my sins
He spent His time with thieves and sluts and liars
He loved the poor and accosted the rich
So which one do you want to be?

Who is this that you follow
This picture of the American dream
If Jesus was here would you walk right by on the other side or fall down and worship at His holy feet

Pretty blue eyes and curly brown hair and a clear complexion
Is how you see Him as He dies for Your sins
But the Word says He was battered and scarred
Or did you miss that part
Sometimes I doubt we'd recognize Him

Cause my Jesus bled and died
He spent His time with thieves and the least of these
He loved the poor and accosted the comfortable
So which one do you want to be?

Cause my Jesus would never be accepted in my church
The blood and dirt on His feet might stain the carpet
But He reaches for the hurting and despises the proud
I think He'd prefer Beale St. to the stained glass crowd
And I know that He can hear me if I cry out loud

I want to be like my Jesus!
I want to be like my Jesus!
I want to be like my Jesus!
I want to be like my Jesus!

Not a posterchild for American prosperity, but like my Jesus
You see I'm tired of living for success and popularity
I want to be like my Jesus but I'm not sure what that means to be like You Jesus
Cause You said to live like You, love like You but then You died for me
Can I be like You Jesus?
I want to be like you Jesus!
I want to be like my Jesus!


May 1st i bilder


Majtåget


Motocyklarna


En sån vill jag ha!! Man behöver bara B kort


Grillande

Valborg i bilder


Jag och killen



Ett hus som fattat eld i dagens ära



Majbrasan i nystrand



Robin "Bobby" Berglund



Later

Jag har haft lite mycket att göra senaste dagarna och sen kände jag mig inte så prima idag så har inte orkat skriva. Men i följande inlägg ska jag visa lite bilder eftesom det har blivit lite lite bilder på senaste tiden.

RSS 2.0