Help me!!!

Jag känner för lite förändring nu till vintern, och vad passar bättre än en ny fräsch färg i håret. Har bara lite problem vilken, så snaälla hjälp mig.







Bleeding Love

Asså kolla in detta, helt otroligt va men kan få fram känslor med dans.


Glaaaaad

Nu är den funnen, den efterlängtade flygbiljetten är i min ägo!! Åh va skönt jag trodde eett tag att jag sku behöva åka tåg. Det blir ett nyår i furuhöjden trots allt. Nu blir Lovisa ledsen men I do not care, sorry honey;P

Bless

Saturday I'm away

Ligger här i min ensamhet och plågar mig själv med ytterligare en kärleksfilm. Idag har jag skjutsa Anton till pite, till skolan under tiden gick jag på några affärer i jakt på gardiner till mitt PA en ingen lycka där men hitta däremot gardinomtag i guld, thats good. I gardinernas frånvaro köpte jag en ny fisk(jag tappa min i sommras), tandtråd och choklad. Sen på max träffade jag en riktig donna men kunde tyvärr inte sitta ner och äta med henne.

När jag kom hem satte jag igång en film och sen dess har jag legat kvar i sängen, förutom när jag låg i soffan och titta på transformers, har inte ens ätit middag och nu är det försent.

Bless  

E.E Cummings

Jag bär ditt hjärta med mig
Jag bär det i mitt hjärta
Jag är aldrig utan det
Överallt jag går, går du, min kära
Och det enda som jag har gjort själv
är det du gör, min älskling
Jag är inte rädd för tillit
Du är min tillit, min älskling
Jag vill inte ha någon värld, vacker
För du är min värld, min sanna
Här är den djupaste hemligheten
ingen känner till
Här är rötternas rot
Knopparnas knopp
Himlens himmel
Det som vi kallar livet
Som växer sig högre än någon kan hoppas
Något vårt sinne kan gömma
Det är ett under som håller stjärnornas isär
Jag bär ditt hjärta
Jag bär det i mitt hjärta


Tisdag...

Förlåt att jag inte uppdaterar så mycke den senaste tiden men jag har haft så mycke med skolan sen jag var sjuk, har haft 1000 grejer att göra. Idag redovisade jag en del av dom men har fortfarande en del kvar.

Trendkollage
Chaneltolkning
Sy klart toillen
Börja på projektarbetet
Mönsterrapport
Analys arbetslöshet
PM till muntliga nationella
Skriftliga nationella
Historieuppgifter 

Och detta är bara de jag har haft den senaste veckan. Senare kommer mer att göra. Men snart är det ju jul. Upptäckte nyss att jag kanske inte har råd att åka ner till furuhöjden över nyår. Men jag ska göra allt i min makt för att det ska hända.
Nu måste jag läsa på inför NP imorrn.

Bless

Momo 73 år

Idag fyller min underbara mormor 73 år och det ska firas med middag på bigatan för släkten. Sen skall också moffa firas eftersom det är ju pappans dag idag så det blir ju som två flugor i en smäll.

Hurra Hurra Hurra Hurra


Öppet Hus

Idag var det skoldag, inte det roligaste man hört men man får väl ställa upp för skolan ibland. Jag sydde klart kavajtoillen och sen var vi guider, jag var nog den värsta guiden nånsin men Terese klarade sig riktigt bra tur att det är sista gången på den här skolan iallafall.

Åt middag i brukte, Tacos och kladdkaka mums. Nu sitter jag i mammas säng och ser på 28 dagar med Sandra Bullock sen blir det kudden. Imorron bjuder mormor på mat och stor del av släkten kommer för att fira farsdag och hennes födelsedag, de ska bli kul älskar momos mat måste bara hitta nått att ha på mig och det kan ta ett tag.

Bless

Lovisa myndig ålder

Nu bli jag snart ovän men snyggingen på östermalm. Lovisa fyllde 18 i fredags och är lite ledsen för att jag inte har gjort något blogginlägg om det så jag vågar inte göra annat än lägga upp en lite text och kanske någon bild om denna fantastiska människa, du förgyller mitt liv. Ja nu har den sista muskitören blivt myndig, änterligen. Vi har väntat och väntat och nu har det hänt. Vi han gå ut på riktigt, vilket vi också gjorde i fredags, bilder kommer när Lovisa ger mig lite bilder, och det kan ta ett tag med tanke på att jag snart har fått vänta en månad på bilderna från inflyttningsfesten.

Jag hade den turen att träffa Lovisa för snart två och ett halvt år sedan, den fösta dagen på gymnasiet. det tog några dagar, kanske veckor innan vi började umgås och jag ångrar inte en sekund mitt beslut att ta henne under min vingar, jag har lärt henne så mycket under dessa år, och det har man fått mycke skit för ska ni veta. Men det kanske är lite min förtjänst för det som hände sent i fredags, går in på att för mycke detajer men det har med kärlek att göra...

Älskar dig gumman och ett enromt grattis i efterskott!!!!!




RSS 2.0