Hets

Idag har de varit lite jobbigt. Vaknade av att en gräsklippare försökte köra upp för väggen under mitt fönster (inte riktigt men det lät så). Eftersom jag vaknade så tidigt var jag tvungen att äta en tidig frukost vilket typ aldrig inträffar när jag är ledig eftersom jag sover så länge att det blir lunchen som blir frukost, de låter lite konstigt jag vet. Men klarde inte av att göra lunch eftersom jag mådde lite skumt och mådde skumt för att jag inte ätit lunch, ännu en konstig sak. Skulle gå till Forum för att få nån att skriva under min tjänstgörings rapport. men de blev inte förns kl 2 och när jag väl tagit mig dit var alla spårlöst borta så jag hade ingen som kunde skriva på... och pappret skulle vara inne före den andra. Jag blev lite trött på situationen så jag tänkte jag kan sitta och vänta på att nån dyker upp. Jag stod utanför kontoret ett tag och plötsligt hände de... en vaktmästare gick förbi så han skrev under. Gick sen till kommunhuset för att lämna pappret till lönekontoret, det gick hur lätt som helst. Så nu är jag lättad kommer troligen att få lönen den 8 juli hela 5 208 kr inte mycke men alltid nått och fick studiebidraget idag så kommer var rätt rik i sommar och ska inte på så mycke nöjen som kommer göra mig pank.
Var och köpte cider nyss och när jag stod där på konsum kom jag på engelskaböckerna som jag skulle ha lånat i början av sommarlovet. Klockan hade blivit rätt mycke så vart lite nervös att de stängt och att jag skulle glömma dem ytterligare flera veckor. Men jag hade tur de var öppet ett tag till.
Och ska beställa flygbiljetten ikväll. Yess
Hets Hets Hets


Över

Nu är allt över. Sommarjobbet är över, har min första lediga dag idag. Fotbolls EM är över. Final matchen var igår, Tyskland-Spanien 0-1, rätt så surtför oss Tyskland fans. Men silver är ju inte så dumt, bra jobbat grabbar. Nu är det bara två år till VM och sen är det ju OS i år så jag ska nog stå ut. Och Piteå summer games är oxå över, oj va skönt nu kan man röra sig på stan. De var smockfullt när jag skulle shoppa i fredags.
Det mesta är nu över.

Kulit

Igår var det Astrid Lindgrens dag på byn, jag och Filip klädde ut oss till Emil och Lina, jag tror jag var den ända över 10 som var utklädd, fick en kulglass för det och de var ju bra... Senare for vi till mormor och åt mat, inget märkvärdigt sa hon nene... hon hade bara gjort lax, potatis, sås, sallad, omelett, kött, hamburgare plus grönsaker, morötter och sånt.
Idag har vi fiskat fick så där 4-5 medelstora fiskar+ mammas då. Solade mest, så är väl asbrun imorrn. Nu ska vi grilla och sånt så måst kolla grillen nu.
Bless U  

Änterligen

NU har jag officiellt sommarlov!! Inge mer jobba på hela sommarn... Och inte nog med det dom kom hem idag!!!!!
Imorrn är det astrid lindgrens dag och de som klär ut sig får en present. Jag ska klä ut mig till till pigan Lina. Soå man får se vad man får. Nu är det bara en och en halv vecka ungeför till jag åker åker till mina kära kussar. 
Det vart ett kort inlägg idag för jag måst gå och lägga mig innan jag somnar framför datorn. 

Bless U 

Utarbetad

Har för ovanlighetens skull jobbat full dag idag. Börja dagen med att flytta kylar från bowlingen till röda rummet och sedan bar ner alla öl och ciderbackar. Sedan skulle vi måla väggen bakom bion, jätte fint vart det vi fick till en rätt rak linje och vad händer sedan?? jo regnet det bara öser ner, jag vet inte hur det blev efter men tänkte kolla senare idag, vi kanske måst göra om det... Efter det gick vi på lunch jag cyklade hem på min såå hela cykel och åt makaronelåda och såg på Will & Grace. Efter lunchen vart det barnpassning och åhh vad kul det var IBLAND. Jag hade ju tänkt att jag skulle ha minst fyra barn men efter denna dagen överväger jag nog mitt beslut. 
Men imorron är det min sista dag och då slutar vi tidigt med att få varsin pizza, jag fick även två biobiljetter så om du är den snygg kille på 18 19 hör av dig så kan vi komma överens om nått :P
Nu ska jag gå och prova mina nya foppaskor!!
 
Bless U  


Nedåt

Statistiken på alla besök på min blogg har gått ner drastiskt, jag vet att jag inte skriver så ofta men om det blir fler som läser den så lovar jag att skriva oftare.
Vaknade imorse dö trött och det blev inte bättre tur att vi fick tidig lunch så jag kunde gå hem å sova.
Shoppat idag på MIM 50% på typ allt köpte en huvtröja med snyggt mönster på, en rosa top med trekvartsärmar, en jacka/kappa bet inte riktigt vad jag ska kalla den och det kosta inte mer än 329:- ska kolla mer imorrn, blev så trött orkade int gå igenom allt. När jag kom hem gjorde jag en chokladmosse(vit) och den e bara sååå god och den e superlätt:

100g vit blockchoklad
2dl vispgrädde.

smällt chokladen och blanda med vispad grädde
voilá!!

Nu måst jag gå och lägga mig innan jag somnar framför datorn.
Bless U


Ensam

Nu är jag helt ensam här i världen, dom for imorse. Men så farligt är de inte jobbar ju hela veckan och sen är dom ju hemma innan veckans slut så jag tror jag klarar mig fint eller får i allafall hoppas på det. 
Och min mor skulle komma hem tidigt idag från skeleffte men henne har jag inte sett till än snart ringer hon väl och säger att det blir för sent att köra så hon stannar till imorrn, det skulle int förvåna mig det minsta. 
Som sagt så ska jag jobba hela veckan fem dagar kvar sen börjar sommarlovet på riktigt. Super!!!
Nu måst jag gå och göra mat så jag har nån lunch imorrn. 
Bless U




ojoj

Jadu det vart en olycka idag osså. direkt när jag skrivit de förra inlägget skulle jag gå och flytta ljusen så int hunden börjar brinna och vad tror ni jag gör...
Jo häller stearin över hela handen så nu är jag ordentligt bränd skitukl.
Jag tar nog priset i klantighet skulle jag tro :P

Bättre än tidigare

Jag har fått förfrågning hur det gick med glassen igår och det gick bra nästan hela hamna i magen óch inge i knät, vilka framsteg jag har gjort på senaste tiden :P
Idag har varit en händelserik dag NOT sluta 11 och drog till moster vid 2 träffa min favoritkille hihi. sen drog vi och handla sen till brukte på surströmmingskalas åhh va gott.
Är ensam i helgen så snodde en hund från pappa. Imorrn är det midsommar och då blir det kalas med grillning och hela baletten. Det vart ju int så långt inlägg idag men de e ju alltid nått.. ska se på film nu...
Bless U

Klantigt värre

Den här veckan måste vara min absoluta otursvecka, det började igår på jobbet. Skulle klippa gräset, hällde bensin över hela mig. Sen när jag skulle starta gräsklipparn tog jag i så mycke så armen for in i en buske och inte vilken buske som helst utan en med enorma taggar. Sen när jag kom hem och skulle springa ut till bilen snubbla jag och föll ner för pappas ramp, mina favvoglasögon hamna under mig och blev mos pluss att jag skrapa upp benet, armbågen och händerna. Och när jag vaknade i morse tänkte jag att nu måst de ju vara över nejdå när jag skulle cykla till jobbet så växla cykeln ner av sig själv så jag föll och blev släpad efter en bra bit ner för backen. Hade inte tid att byta byxorna som var trasor nu så sprang in och hämta plåster och cykla till jobbet och plåstra om mig.
Snacka om otur!! Jaja ska dra och köpa mjukglass som jag troligtvis kommer tappa i knät eller nått likande.

Bless U

Reason Why

Var på Joypeak igår och lyssande på Samuel Ljungblahd, han är en fantastisk underhållare. Jag fastna för en av hans texter som förklarar så bra om den kärlek jag känner till Gud

You are the reason why
The reason why I'm high
Every moment of each day that passes by
If given a chance I'd stand and scream these words out loud
You are the reason why I smile



Helg

Har sovit riktigt dåligt inatt vaknade typ 10 ggr och kunde inte riktigt somna om. For till jobbet vid 8 astrött men som tur var hade vi inte så mycke att göra jag dekorerade röda rummet med fotbollssaker och sen målade vi ett bord, så om ni går förbi forum och ser nått som ser ut som en fotboll så har jag målat den!! Gick på lunch sen upp på byn för att köpa nån typ av biljetter och till sist satte upp affisher om matchen på Lör. sen fick vi fara hem så istället för att sluta 4 fick vi sluta halv 2. vilken dag asså men gårdagen var någ mer ansträngande det enda vi gjorde var att panta tre säckar med plaskor. Enormt lärorikt. haha
Nu är det helg skönt att få lite sovmorron, ska kanske till Luleå imorrn och träffa Terese men vet int om jag ids känner mig rätt slut. Det kan hända att jag dyker upp på Jypeak festivalen oxå men men.. om det inte blir det så blir de fotboll för hela slanten.

RSS 2.0