Som knivar

Nu är smärtan tillbaka, den smärtan jag lidit under hela helgen. knivarna skär djup in i magen och det känns som om jag ska avlida. Pillrena jag fick hjälper först om nåra dygn. Jag hoppas jag slipper den snart jag kan inte slappna av, kab inte konsentrera mig. Orkar inte mer. Bort bort bort. 

31 Mars: Att se med Guds ögon

Att resa - se nya vyer, lyssna till ny musik, möta nya människor - är spännande och roligt. Men när vi inte har ett hem att återvända till, där någon frågar: "Hur har du haft det?", är vi nog inte så ivriga att göra resor. Att resa är ett nöje när man ser med sina närmastes ögon och hör med deras öran; att det är de som vill se diabilderna och höra berättelserna.

Och så är det med livet. Det är att vara utsänd på resa av en kärleksfull Gud som väntar där hemma på att vi ska komma tillbaka och som är ivrig att få se diabilderna som vi tagit och höra om de nya vännerna vi fått. När vi reser och ser med Guds ögon och hör med Guds öron, hans som har sänt ut oss, får vi se och höra mycket som är underbart, och vi möter härliga människor ... och återvänder gärna hem.


30 Mars: Leenden genom tårar

Att död är att gradvis förminskas och till slut försvinna bortom livets horisont. När vi ser en segelbåt lämna hamnen och röra sig mot horisonten, blir den mindre och mindre tills vi inte längre kan se den. Men vi tror att någon står på en strand långt borta och ser samma segelbåt bli allt större tills den når den nya hamnen.

Dödeb är en smärtsam förlust. När vi återvänder hem efter en lång begravning är hjärtat tungt. Men när vi tänker på Honom som står där på den andra stranden och ivrigt väntar på att få välkomna vår älskade vän till ett nytt hem, bryter leeendet fram genom tårarna.

Puh

Ni har kanske märkt att det var ett tag sen jag skrev. Det beror på att det är väldigt mycket nu både i skolan och hemma. Vi har tusen arbeten som ska vara klara inom närmaste tiden och mitt liv här hemma håller på att falla ihop. Min pappa är köpberoende, det kanske inte låter så farligt men det är inte lätt att leva med en sådan person. Alla pengar går at till hans köp, min bror har fått vara hans övervakare och kollat igenom kassar när han varit och handlat mat så inget onödigt ligger där. Men vanligt vis så har han redan gömt grejorna innan Anton hunnit dit för att kolla av. Det är som en alkolist som gömmer sin sprit och förnekar att han köper grejor. Detta beroende har påverkat hela familjen. Men Anton är nog den som lider mest eftersom det är hans pengar som ryker, han som ska leva med elendet. Vi var och träffades pappas psykolog i måndags och hon förklarde hur behandlingen gick till och vad som ska göras innan tillfrisknande. Jag trodde att eftersom han sökt hjälp så skulle han bli bra, men ack så fel jag hade redan nästa dag hade han varit och köpt grejor. Nu har Anton fått nog och har flyttat in med mig och mamma. Vill pappa sätta sig i skiten behöver inte Anton följa med. Jag hoppas att han fatta att vi menar allvar.
Det känns inte bra att inte kunna lite på sin egen pappa. Men han har ljugit för oss så många år så jag vet inte om jag nånsin kommer att kunna göra det igen.
Detta problem gör att jag inte kan konsentrera mig och att jag mår både psykiskt och fysikst dåligt just nu. Jag behöver stöd men jag vet inte var jag ska ta det ifrån och jag är så van vid att hålla allt inom mig så det kan vara svårt att ta till sig de stöd man behöver. De mesta stödet vill jag ha från min egen mamma och jag vet att Anton också vill ha hennes hjälp genom detta men då finns det någon som inte låter oss f¨å de stöd vi behöver vilket kommer att trycka ner oss ännu mer.
Så ha lite tålamod med inläggen framöver. Jag tycker att det är väldigt skönt att kunna skriva av sig men det kan hända att jag inte ens orkar att skriva vissa dagar så patient everybody.

Bless

:D

Filmen var jättebra, se den om du ids.
Nu håller jag på att laga mat och sen ska jag tvätta och fara till moster och se let´s dance. Så ni hör nog inte så mycke mer av mig idag.

Bless

20 Mars

Idag är det fredag vilket brukar betyda helg för vissa men för mig började helgen redan igår hih.
Idag vaknade jag rimligt tidigt, vid åtta gick ögonlocken upp. Började direkt på min religions rapport, eftersom jag vet hur lat jag är och om jag inte börjar nån gång blir jag inte klar innan måndag. Jag tog en lite paus för frukost och sen mer dataskrivande. Jag är faktiskt stolt över mig själv. Nu har jag tagit en paus, en välförtjänt paus. Jag har hunnit skriva all fakta redan. Nu är det bara inledning, syfte och lite jämförelse kvar. Halleluja.

Tänkte se på Ten Inch hero nu så vi får höras senare. 

Bless   

19 Mars

Idag var den stora dagen, Monki öppnade. Stod utanför i full munering i en kvart. det var rätt många som kommit för att vara de första in i butiken. När de väl öppnade rusade alla in och trängdes. Vi gick med strömmen ett varv men orkade inte vara kvar.

 

Vi gick på lite olika affärer medans vi väntade på att trycket skulle lägga sig där uppe. 
Jag hittade massa med klänningar på VILA:



Vi gick tillbaka till Monki sen men ides inte köpa nått. ÅP vägen ut kom jag på att jag ville ha en klocka så jag köpte en bred en på Ur & Penn, riktig pilotklocka.

De vart rätt varmt så vi gick vidare till nästa galleria och där gick vi in på Bik Bok, där hängde det enda som saknades i min kollektion a lá pilot, en riktig jumpsuit. jag var bara tvungen att testa den. Den satt så otroligt bra och det blir den första prioriteringen när studiebidraget kommer.



Take my breath away.

De var allt för idag gått folk.

Bless

18 Mars

Hände inte så mycket, livet gick vidare som vanligt. Hade sömnad och datoriserad mönsterkonstruktion sen var skoldagen slut. Kom hem tidigt. Titta på nåra avsnitt av en ängels tålamod och sen skulle jag vara duktig och börja på min religionrapport, när jag hunnit en bit la datorn av och inget blev sparat :( lite surt men men.

Gick och la mig riktigt tidigt ,redan efter halv åtta hos mig. Det kändes som om någon tryckte in något i ögat på mig så jag orkade inte se mer på tvn. La mig i sängen med släckte lampor och efter en halvtimme sov jag. Var inte ett dugg piggare morgonen efter ändå.

Bless

17 Mars

Tisdag, började med den bästa lektionen i veckan, svenska. Och som vanligt så fick man höra massa kommentarer av den otrevliga sorten.
Sen hade vi sömnad, började rita upp västen och sen gjorde vi en mösterkonstruktion.
Sista lektionen var matte. Denna mattelektion skulle vi ha prov, geometriprov. G-delen gick bra så jag tog itu med VG-delen. Fick en chock redan vid första talet, de va rena grekiskan för mig. Jag fatta inte mycket av den delen men gjorde så mycke jag kunde så får hoppas de gick bra.
Jag missade den vnliga bussen så jag och Lovisa gick en tur på stan i jakt på nya brillor till mig. Jag hitta assnygga brillor, riktiga M-38 brillor asså. Dessa ska jag aldrig släppa ur siktet.

Just det, vi fick tillbaka våra jackor också. Det vart MVG för min del. Ska lägga ut lite bilder på den senare.

Bless


16 Mars

I måndags had vi idrott och jag hade missuppfattat läraren om vilka lektioner som bytt plats så jag kom med innekläder när vi hade vinterjogging. Men som tur var så löste det sig, jag låna ihop lite kläder och de va inte kallt heller så.
Jag var ganska vimsig den dan. Först de där med gympakläderna och sen skulle jag och Lovisa få och köpa glass då hade jag glömt börsen i skåpet, sen på vägen hem tappade jag mina solbillor, mina snygga pilotbrillor. När jag kom hem hände en massa andra konstiga grejor så man kan säga att min fredag den trettonde kom tre dagar sent.

Bless

Väst

Nu är det dax för nästa arbetsområde, väst. Jag har som tidigare nämnt hittat ett tyg så nu behöver jag lite hjälp med typ av väst. Lite förslag:


1.


2.


3.

Rösta på din favorit.

buh

Igår fick jag beskedet om att jag ska vara ensam i helgen, vilket jag tyckte var rätt skönt till en början men allt som tiden gick fick jag allt mindre att göra. 
Anton kom sent igår men de gjlode att jag fick ännu mindre att göra. Han beordrade mig att hålla mig på mitt rum. Fy va tråkigt. Och det är hela två dagar till som jag ska fördröjja. Det är melodifestivalen ikväll så där försvinner nåra timmar. Men sen vet jag inte.

Bless   

Mmm...

Jag säger bara det. James Marsden. asså!!!!



You are looking at my dreamguy !!

Har hittat ytterligare en film med honom och i den e han snyggare än nånsin.
ojoj I'm in löw

Veckans Babe

När jag var hos mormor för några dagar sen hittade jag denna tjusiga kille.



E han inte söt??

Limp Bizkit

Körde denna låt för ett tag sen. Men kom sen inte ihåg va den hette, så när jag hörde den på radion imorse kom jag på de. Lyssna och njut.


Vet vad jag gjorde igår

Igår hade jag som vanligt bara två lektioner och busstiderna har fortfarande inte blivit bättre så jag fördrev den tre timmars långa väntan med Lovisa på stan, vi hade letat en viss affär i flera dar och nu hade vi bestämmt oss för att finna den. Och det gjorde vi oxå. Den var väldigt bra gömd i en gammal resturang :P. Dom öppnar inte för ens på torsdag så de fixar fortfarnade. Vi tog en lite snygtitt i ett hål i pappret och jag kan bara säga att jag har hittat min favortit affär vad gäller inredning, skitt va snyggt de va. Så på torsdag vet  jag tre tjejer som ska dit.
Efter det så gick vi till gina tricot och prova en massa kläder för att fördröjja tiden.


I look like a greek goddess. :D


Dagen outfit, skojja bara. Men snyggt va de


Jag och Lovsa I sofiakjolen.


Denna köpte jag, inte riktigt min vanliga stil men jag blev kär så vad kan man göra??

  
Sen gick vi på blå gåsen och köpte en Simon. Åh va gott.
Sen vandrade vi omkring till tiden va slut och vi skildes åt som vänner.

Bless

Tajerd

Då var första veckan efter lovet avklarad. Är schemafri imorron och några fredagar framöver så mina skolveckor blir endast fyra dagar och helgen hela tre underbara sovmorrons dagar.
Idag har det hänt en del men de får ni höra om imorron för snart kommer jag få ett stort tagentbords avtryck i ansiktet om jag inte lägger ifrån mig datorn. Jag har varit så otroligt trött på senaste tiden. Kanske beror det på mina fantastiska dater med Mr Blund???



Jaja nu ska jag släcka, be en kvällsbön och sömna i min varma sköna säng, träffa John i mina drömmars rike och sova riktigt länge imorron.

Bless

11 mars

Bloggen har legat nere under en period. Men nu är jag igång igen.
Dagen ar gått rätt fort, vi började på ett nytt område igår på sömnaden så där har det inte direkt varit någon stress och sen hade vi mönsterkonstruktion som gick ovanligt fort. Slutade vid två och gick på stan till tre. Nu ligger jag i sängen men ska snart möta mamma på ica sen ska jag finslipa på min trippelgurra uppsats som ska lämnas in imorron.

Bless

Melodifestivalen Del 4

Jag måste erkänna att det var inte så många bra låtar igår. Mina favoritlåtar var dom som gick till andra chansen. Sarah Dawn Finer och Star pilots. Hoppas de går bra för dom nästa lördag. 

 

Highlights

Efter middagen åkte vi till moster för att slinga hennes hår. Det gick väl sådär. Jag har typ aldrig gjort nått sånt förut. Det vart över lite blondering så jag gjorde två st oxå. Jag kan ju inte direkt säga att det syntes något i mitt hår men på moster syntes det klart och tydligt.
 

Mor min och moster


Middagen

Middagen var faktiskt god. Vi fick en till gäst också, killen kom över men åt tyvär inte nått.
Här är lite bilder:
 

Förrätten

Huvudrätten glömde jag tyvärr att fota, jag var för hungríg.


Efterrätten


KIllen


Momo och moffa

Bless

RSS 2.0