Friluftsmänniska?

Igår var jag på informationen om en kurs så kallad Friluftsliv. Vilket kommer att innehålla klättring, utförsåkning och nåra resor i fjällen¨och dessutom är en av guysen jag checkat in med. Innan jag gick dit var jag säker på att inte gå den men nu har jag blivit väldigt osäker. De verkar jättekul men jag vet inte om jag pallar trycket. Vad tror ni?? är jag en friluftsmänniska??

Tält i Kailavagge

I taket lyser stjärnorna

Var på bio idag med Lovisa. Vi såg filmatiseringen av "I taket lyswer stjärnorna". 
Det var inte den bästa filmen jag sett men jag säger inte att den var dålig. Jag tycker absolut att ni ska se den. Den berörde verkligen. Den handllade om en tjej vars mamma är cancersjuk och man får följa hennes kamp emot hennes mammas sjukdom.  
Det var synd att  Terese inte kunde föjla med, men nästa gång ska hon med. Vi har redan utsett en offerfilm, "En shoppoholics bekännelse". Men den kommer först 20 mars.


Tack

En väldigt smart person skrev en gång i sin blogg om att vi ofta ber om att få saker men mer sällan tackar för allt det vi har och får varje dag. Jag kan gladeligen säga att jag varje kväll tackar Jesus för allt dagen har givit mig. Jag ber sällan om hjälp utan känner att Han vet vad jag behöver och jag litar på Honom. Men att tack Honom för det är något som bara du kan göra. Så tänk till, är du en sådan som bara begär eller en sådan som är tacksam för minsta sak Han gör för dig. Jag vet då vart jag står.

Bless U 

 

Tiden till nu

I lördags var det surströmmingsmiddag hos moster och sen spelade vi melodifestivalen och självklart vann vi.
I söndags var jag i kyrakn som varje söndag.
I måndags hade vi idrott med höga höjder vilket betyder att vi klättrade upp flera meter i en helikopterstege och sen gjorde en hinderbana i taket. Vi hade skyddslinor och allt. Helkul var de.
I tisadgs hade vi svenska och läraren går mig bara mer och mer på nerverna. Sen hade vi sömnad och jag kom jättelångt.
Vi hade ingen matte så sluta redan före 3 den dagen.
Igår var vi på modevisning och såg frisörernas projektarbete. Typ hälften av alla modeller var älvsbybor.
Idag började jag med min Romeobild och sen var det meningen att vi skulle måla men läraren dök aldrig upp så jag missa min buss med en kvart. Nu var jag tvungen att vänta 4 timmar. Surt.
Virkade lite och sen gick på stan med Lovisa. Hittade min kofta för en fjärdedel av priset jag gav för den innan jul. Så jag köpte två till i annan färg. 
Nu ligger jag och tittar på Veronica Mars och sen blir det byn för dom har kvällsöppet men tyvärr inte nog med pengar för att köpa nått.  

Viktkoll

Jag har under den senaste tiden nästan rasat i vikt. Jag vet inte varför men nu ska jag gå upp alla dessa kilon igen. Mitt mål är att jag ska upp i 52 kg. Jag vet inte om de kommer bli lätt eftersom jag kan äta vad som helst utan att gå upp en tillstymmelse till vikt så... men man kan ju alltid hoppas.

Vikt nu: 45,2 kg


Åh nej

Det har varit lite av en bloggtorka under en tid nu och jag har inte direkt nån förklaring på de utom att jag inte har idats.

Jag har tagit på mig uppdraget att vara hundvakt till Ronja i helgen så att Tessan får en relaxhelg. Och igår hände något som jag på ett sätt har väntat på men trodde var över. När hon varit här ett tag hörde jag nått från köket, jag hörde hur hon skrek. Jag sprang dit och hittar henne på golvet, hon ligger bara och skakar och skriker, jag sätter mig ner på golvet och pratar med henne och stryker henne över huvudet. Jag ser på henne att hon hade det jättejobbigt. Hon tittar på mig med sina hundögon och försöker ta sin upp i min famn, det rinner ur hennes ögon och mun, hon börjar flåsa oavbruket men slutar skaka men hon är som förstenad, ligger bara där och flåsar. Efter ungefär 5 minuter slutar det. Men hon är fortfarande stel i bakbenen.
Det var så otroligt jobbigt att se henne lida så och inte kunna hjälpa henne. Jag vill helst inte vara med om de igen.
Jag vet att hon har epilepsi men jag trodde att de slutat eftersom det var över 8 månader sen sista anfallet.


Gråt

Jag upptäckte en sak härom dagen. Jag har under flera år vart en storgråtare. Jag har gråtait när jag sett på film, vid förböner och så fort jag blivit lämnad ensam har tårarna kommit.
Jag såg en riktigt sorglig film i lördags som berörde mig och vanligt vis skulle jag sitta och tokgråta men de gjorde jag inte. Inte heller idag när det var en hund som blivit mördad på filmen vi såg på religionen grät jag.
Jag har upptäckt att sen nyårslägret så har jag haft lite av en inre frid inom mig, ett lugn. Jag är rätt så lycklig nu och de som förut gjorde mig ledsen har jag lärt mig att hantera. Till och med den olyckliga kärleken jag känt har jag lämnat bakom mig. Det känns så otroligt skön just nu. Människorna jag träffade gjorde underverk med mitt liv. 

Amen 

Kyrkan

Hade inga problem att stiga upp på söndag morron. Hade gått till sängs tidigt kvällen före så hade fått sova ut riktigt ordentligt. Och nyårslöftet är inte brutet än. Kl. 11.00 befann jag mig i kyrkan som jag planerar att gör varje söndag framöver. Först satt jag helt själv men sen kom mormor oc morfar ocg gjore mig sällskap.
Efter gudtjänsten bjud de mig på fika och vi satt och pratade ett tag. 

Men jag kunde inte sluta tänka på att vid just den tiden för två veckor sedan befann jag mig i alunda för årets första gudtjänst.

Innebandy

I lörags vart jag bjuden på att hänga med på innebandy och se kussen spela. Första matchen var 10 så de vart inte mycke till sovmorron för  in del men de är chill. De skulle spela den första, andra och sista matchen den dagen så de vart en hel del väntan. Första matchen var nog roligast och titta på eftersom de va den enda matchen som kussen spela eftersom han är målvakt. Och domaren den matchen kunde man inte direkt heller klaga på:P
Medans vi väntade så for vi och åt lunch på en typ pizzeria. Jag åt en oxfilérulle som var väldigt god. Efter de släppte vi av kussen igen eftersom han inte ville hänga med på en massa affärer. Vi gick på elgiganten och kolla på tvapparater och vid kassan stannade vi för att få lite massage av nå massagesäten eller vad man då ska säga. De va dumt för vi höll ju inte på att ta oss därifrån. sen bar de av till Ö&B där jag köpte en ny tandborste, orange så klart och remove servetter med gurklukt, lite konstigt var de men de fanns inget annat så...
Sen åkte vi till dollar store, där hittade jag ingenting alls till min förvåning. Jag brukar alltid kimma ut med en massa grejer när jag varit där.
Sen åkte vi tillbaka och titta på resterande matcher.
Dom förlora tyvärr alla, synd.

Jag tog bilder men eftersom jag inte har nån kabel så kan jag inte föra över dom.


Miss U

Sitter och zappar mellan lets dance och på spåret. Sitter här alldeles ensam. Anton var nyss här med en massa polare och stöka men nu är det helt tyst. I sånna här tillfällen känner jag hur mycket jag saknar alla på furuhögden. För två veckor sen var jag hos Julle och umgicks med folk som omväxling. Jag var så nära på att beställa en biljett nu i helgen men hade inga pengar :(
Men snart ska jag åka ner de lovar jag, jag har så tråkigt här hemma själv. 

I mizz U guys

Bless U 


Snyggingarna No.1 (The HoneyPies)

Ego

Idag slutade jag nog tidigt så jag kunde ta kvart i tio bussen hem. Eftersom jag nu är hemma tidigare än vanligt så tänkte jag göra de bästa av den här dagen och bara tänka på mig själv. Jag tänkte börja med ett varmt bad i denna kyla och sen blir de väl skrubb, ansiktsmask och hela köret. Ska bara må bra hela dan. Tänkte göra mig en liten shake senare kanske. Den här dagen kommer att handla om mig helt enkelt, egogirl de e jag de :P

Norr

Det har varit kallt nu i nåra dagar och alla bara klagar inklusive jag. Men i bussen igår upptäckte jag något som inte är så konskigt men men... Vilken underbart vacker natur det är vid en sån här kyla. På så sätt så kan man vara glad att man bor så högt upp i sverige. Tog lite kort med mobilen till alla er som inte kan njuta av denna natur.
Men de ska bli skönt oxå att kylan kommer att ge med sig under helgen för de e inte kul att stå och vänta på bussen i 30 minus.

 Solnedgång i Klöverträsk

 Idag vid halv elva

Klant

Igår tor jag att jag spillde på typ alla mina kläder. Först spillde jag massa tomatsås på kläderna sen bytte jag om, sen massa smör som inte borde sitta där och de fortsatte och fortsatte. Det slutade med att jag fick ta min Beckham tröja jag haft för en miljon år och pyamasbyxor. Tur att de va tvätttid annrs hade jag varit tvungen att gå till skolan naken idag.
Jag gick och la mig tidigt för att förhinda mer missöden.

Tvätt & Frys

Idag när jag kom hem slappa jag ett tag men så fort klockan slått 4 började tvättiden och jag sprang ner och tvätta. Sen upptäckte jag att frysen är ju hel igen proppad med is så då  tog jag på mig de roliga arbetet med att frosta av den.
Hoppas de går fort för jag är astrött och har en ny date med john blund ikväll som jag bara inte kan missa.

Dagens Outfit

Dagens outfit vart lite mer ledig eftersom här uppe i norr har vi haft typ 30 minus idaag så det vart varma kläder för hela slanten.



Top: Ellos?
Byxor: Team sportia
Skor: Skopunkten

Dagobert och Robin

Idag slutade vi tidigt, vilket betyder att jag har 3 timmars väntan på bussen. Vi hade våran sista lektion nära innerstan så Lovisa som ville äta raggmunkar i skolan blev nedröstad så vi gick på Dagobert (stället där alla coola hänger). Jag och Terese tog en kyckling macka och Lovisa tog en Mex-macka. Meningen var att vi skulle sitta där ett bra tag för att få tiden att gå men efter en kvart hade både Lovisa och Terese smällt i sig sina mackor. Jag hade då minst halva kvar segätare som jag är. Efter ytterligare en halvtimme vart Lovisa rastlös och tyckte att vi skulle ge oss av.

   Min macka

Då vart de stan, vilket jag inte ville till en början eftersom jag bar täckbyxor och de kan bli en hel del värme innaför dessa kan jag lova. Men jag gav med mig och vi gick runt på affärerna bland all rean, jättekul  när man inga pengar kvar har.

    Vero Moda

Efter rundturen på stan gick jag och träffa Robin, jag har inte vågat träffa honom tidigare för jag kännt mig så dum. Men så farligt vara det inte. De var först när jag kom hem som biverkningarna kom. Han gjorde mig illamående och min mage har nu börja verka. Jag tror inyte att han är bra för mig. Nämnade jag föresten att Robin är en milkshake?? Inte en kille som man lätt kan förväxla den med :P
Nästa gång blir de en choklad helt klart. 

 Robin (melon milkshake)

Dagens Outfit

De va ett tag sen nu som jag la ut nån outfit så tänkte uppdatera den kategorin idag. De e ju inga festkläder men...



Tröja: Carlings
Linne: Bik Bok 
Jeans: JC

Jobbig bussresa

Det finns en nackdel med att åka buss. Andra människor som färdkamrater. Oftast så brukar dem sitta tysta och snälla på sina platser men så finns det dom som promt måste börja prata med andra. Så länge personen som de talar med inte blir störd är de ingen fara men de e så synd att dessa personer ska ge sig på de svaga i samhället. För nåra veckor sen var de min tur. De va nån alkis som bara var tvungen att rabbla loss på mig. Jag lyssnade inte och hade musik i öronen så han gav sig ganska fort och gick vidare till nästa offer.
Idag var de typ 4 alkisar på bussen SAMTIDIGT som förde ett väldigt oväsen. En av dom skrek och klappade händer och de såg ut som om han genomförde nån ritual, en annan kom fram till mig en snabbis för att visa upp sitt blåöga innan han skulle av. Jag vet inte om de e nått att vara rädd för men de e rätt obehagligt. Jag slappnade inte av en enda sekund under den en timmes långa färden hem.
 

Massage

Massage, är det inte härligt?? Jag har funderat på om jag inte ska gå en kurs i massage för jag tror jag har hittat något jag tycker är kul och avslappnande. Kanske kan skaffa jobb som de framöver. tänkte mig nått i stil med massös till nått fotbollslag kanske?? Inte såå pjåkigt. Eller nått annat som involverar att massera den typen av människor :P
Själv är jag ganska kräsen när de gäller sånna saker men hittade för en tid sen någon som var såå bra att jag faktiskt slappnade av och de händer inte ofta. Synd bara att personen i fråga inte finns så nära :(

Hur som helst så ska jag nog träffa min date nu, John Blund heter han och han har väntat på mig ett bra tag nu. Om jag somnar snart så får vi 7 härliga timmar tillsammans. 

Bless U

 


Veckans Babe

Jag har upptäckt att under tiden jag har varit borta så har ingen veckans babe blivit av, de e ju lite synd och nu har jag oxå upptäckt att hetingarna i min samling håller på att ta slut. Så vet du någon eller själv vill vara med så hör av dig så kan de kanske fixas på nått sätt.

Nu till killen som fått utmärkelsen denna vecka. Det är ungeför ett år sedan bilden togs och den är inte bra men den är bättre än ingenting. Även denna heting är okänd vad gäller namn och ursprung. De enda som jag vet är att han var på Unite 08 och åkte med pendeltåget från Tumba till stockholm under den tiden. nödig information? vet ej men de e de enda jag vet. Troligtvis heter han Simon men de har ej bekräftats.

 

Cleaning

Blev lite inspenerad av moster när hon börja röjja i sin garderob så jag ville inte vara värre så igår tog jag itu med min. Och la undan alla sommarkläder och satte alla kläder jag inte ville ha i en låda så de kan skänkas till andra. 
Jag höll på i typ 4 timmar med mitt rum och nu likar det ett stort bombnedslag. Det ser värre ut än när jag börja men garderoben är då fin iallafall. Men jag måste säga att inte har jag lite kläder inte men ändå så tycks de vara tomt när man behöver nått, de e bra konstigt. 
Ska fortsätta med resten av rummet snart så de inte ser allt för otrevligt ut sen.

  

Nyårslöftet

Igår var jag i kyrkan, vilket är ett av mina nyårslöften att börja göra varje söndag och kanske mer därtill vem vet??
Jag gick för ovanlighetens skull till stora kyrkan eftersom de var tacksägelse just den dagen.
Asså vad jag längtar tillbaka till furuhöjden nu. Det var inte kul för 5 öre att sitta där och lyssna på en massa texter på gammelsvenska och psalmer från 1800 kallt.
Jag brukar vanligtvis gå till efs och de ska jag fortsätta med. Där är medelåldern inte 70.
Mitt ibland alla gamlingar hittade jag Kussen. Jag beundra verkligen han, hur han orkar sitta där vecka ut och vecka in. De e otroligt, du e duktig du.
Men jag ska hålla detta löfte de e bara så!!!!


Jumpless

De e ju hopplöst att man ska ha ett internet som fungerar. Igår när jag skulle börja blogga för dagen så gav de bara upp. Och de kom inte tillbaka på hela dagen. Snart får man väl börja klaga hos kommun, kan dom inte ha ett internet som fungerar?? De pajjar ju hela tiden. Jag blir så less. Fy skäms på er i kommunhuset.

Klädrensning och BB maraton

Idag har jag tillbringat största delen av dagen hos moster. Vi börjde med att gå igenom en massa böcker jag fått av pappa, jag hittade en av de böcker jag bara måstat ha. Så tackar för det. Nu saknas bara boken där man får veta hur allt gick.

Efter det så fortsatte vi med att röjja i garderoben. Jag kan säga att hon har en hel del kläder och har inget behov av att shoppa på ett par årtionden. Det vara en stor kasse som jag fick ta men ändå är det troliga mängder kvar. Så nu måste jag röjja i min garderob för att rymma alla kläder från henne.
Det såg ut som om jag skulle flytta när jag for därifrån.

Sen började vi med ett litet Big Brother maraton men vi hann bara två säsonger, får ta den tredje nån annan gång :P
Saknar den senaste när våran deltagre från älvsbyn är med så den måste jag få tag på.

Nu ligger jag i min breda sköna säng har nyss sett klart Lyonmatchen (1-1) och ska snart slumra. Ska upp rätt tidigt imorrn för att kunna hålla mitt nyårslöfte om att gå till kyrkan varje söndag.

Så god natt alla glada och ledsna där ute i världen ;)




Bless U

Slisktårta

Under engelskan idag var vi i bibblan och då råka jag gå förbi en bok om en av mina stora passioner. Tårtor, en hel bok om en massa tårtor. Jag hitta en apelsin och kolasås tårta som jag testa när jag kom hem. Den tog 4 timmar att göra och den vart ingen succe från min sida. De va ju bara slisk alltihop. Den skulle platsa på ett fik kanske men inte hemma i min lägenhet. Ska brava nått annat nästa gång. De fanns ett recept på brownies i boken oxå som jag tänkte testa nån gång.


Men visst ser den otroligt god ut??

School of fashion

Imorse var de jobbogt att stiga upp, de berordee nog mycke på att jag faktiskt sov nästan alla de timmar jag borde. Under lovet har jag inte sovit såå många timmar per natt.
När första lektionen skulle börja så upptäckte jag att jag hade kunnat lega kvar i sängen i en och en halv timme till för våran psykologi var inställd. De va lite surt kan man säga.
Men något bra hände oxå idag. Jag har grönt kort för att tenta av min engelska B kurs och de e inte alls mycke jobb. Najs:P

På maskinstickningen gick de väl sådär. Tröjan jag har hållt på med hela förra terminen är nu klar. Då var de dax för nästa plagg vilket fick bli en trekantssjal eftersom vi bara har nästa lektion på oss att göra klart alla uppgifter. De började med att maskinen skar av tråden hela tiden och när jag då fick till de så gick de bra till dess att jag skulle sluta och då hade jag hunnit typ halva (halv meter typ) då går tråden av och halva stycket börjar rivas upp. De gick att fixa men sen hände samma sak igen så nu får den då ligga där till nästa vecka och sura.


Norrbotten

Nu märks det att man är tillbaka i hembyn, -22 grader stod det på mätaren imorse. De e ju otroligt asså. Jag vill inte vara här jag vill tillbaka till söder NU.

Första skoldagen gick som smort, hade två slappa lektioner och sen shopping. Ni ska få se senare vad jag köpte.

Klippt moi

Idag gjorde jag något drastiskt. Jag klippte lugg!! och jag är väldigt nöjd. Senare på kvällen slinga jag de oxå så nu ser jag inte ut som mig själv längre.


Före


Efter


Bilden jag visade för frisören

Flyget hem

När jag och Julle kom till arlanda så såg vi ett helt gäng med väskor som höll på att checkas in med loggan D.I.F på. Djurgården var på arlanda. Jag tänkte inte så mycke på de eftersom jag inte såg nån av spelarna. Men senare när jag satt och läste tidningen i flyget vilka ser jag inte då?? Jo alla spelare!!!! Dom flög med MITT flyg!!!! Coolt.
Lite stol är jag faktiskt. :P
Men var för trött för att gå fram till dom så sov istället hela resan. Var ju tvungen att sova om jag skulle se juniormatchen den natten.


Sista dagen

Sista dagen i söder vart väldigt lyckad inte en sekund gick till spillo.
Dagen börja med att vi skulle på Gudstjänst. Det var kul för Benjamin, den sötast bebisen ever blev välsingnad.
Efter den blev vi bjudna på en liten skridskorunda. Jag har inte åkt på flera år så jag sög regält, tur jag hade en klubba att luta mig mot. Efter det så blev det middag hos Mattias där  vi hängde ett tag. Sen åkte vi till Alunda sporthall för att titta på en fotbollscup, där blev vi till vi vart bjudna på en innebandyturnering i kyrkan så då åkte vi dit. Efter innebandyn spelade vi vollyboll, och till min förvåning så var jag riktigt bra. Efter det åkte vi hem till Simon för att se på Juniormatchen som han sagt skulle utspela sig den natten men när vi kom gram så upptäckte vi att matchen inte alls var den natten utan natten efter så istället så såg vi på film och spela spel till 4 på natten då vi åkte hem för att sova de sista timmarna innam jag skulle flyga hem.

 

Nyårsafton & dagen

Den här dagen hade vi mycke som skulle fixas inför den stora premiären. Alla skyltar skulle bli klara och altt annat skulle finnas på plats. Det fanns personer som tycke att vi inte gjorde nånting under hela dagen :P dom skulle se hur mycke vi sprang fram och tillbaka.
Under kvällen behövdes inte jag och julle nått så vi satt i publiken och tog kort och filma. Det vart en succé.
Efter premiären blev de nyårssupé. Förrätten var riktigt god.
Efter supén gick vi ut och titta på lite fyverkerier. Sen gick vi in till andakten. den första jag pratade med under de nya året var Jesus och oj va kul de va.
Efter andakten for vi till pulkbacken för att smälla ytterligare nåra fyverkerier. Sen gick vi tillbaka till kyrkan för att städa. Jag städade ett tag men sen vart jag inbjuden till killarnas rum där jag fick agera massös ett tag :D

Vi höll oss vakna hela natten, riktigt skickligt för att vara mig. Det var ingen lätt match att vinna.
Senare under gudtjänsten tog den sömnlösa natten ut sitt pris, jag somna hela tiden...

Efter Gudstjänsten vart det kramring och sen åkte vi hem.


 Jennifer & David


Killbord??


Jennifer och Simon var med i innebandyturneringen medans jag och julle tillhörde cherleader gruppen :P

30 Dec

Nu var det bara en dag kvar till premiären. Jag och Julle åkte på att göra skyltar, typ de enda som vi har velat undvika.
denna dag hade jag också disken:( men så tråkigt hade vi inte, jag hade ju trevliga diskkamrater :P
Den här kvällen vart de rekvisita för hela slanten men oxå den här kvällen hände det något, jag har känt att jag inte varit så nära Jesus under den senaste tiden och jag har mått uppriktigt sagt piss men så denna kväll fick jag känna denna underbara kärlek som bara Gud kan ge och alla mina beskymmer var som bortblåsta. Jag grät och grät precis som jag gjort tidigare på hampe. Hans villkorslösa kärlek påverkar mig så mycket. Som tur var så fanns det många som stöttade mig.
Jag kommer aldrig glömma denna dag.


StordiskarN 

29 Dec

Idag började vi med revisitan på riktigt vi plocka ihop allt vi hittade som skulle kunna passa till dramat.
På kvällen lekte vi en annolunda form av fruksallad och sen var de kvällsandakt. Denna kväll vart jag väldigt känslosam.
Sen var det meningen att vi skulle gå och lägga oss men vi satt kvar ett bra tag i kyrksalen och sen gick vi och duscha sen på natten.


28 Dec

Den här dagen började lägret på allvar. Nu gick vi till våra grupper och började planera (rekvisita var jag). Jag upptäcke då att vilket jobb vi har framför oss. Första dagen vart de mest att vi gick igenom maunset och sorterade lite grann mer än så hann vi inte. På kvällen vart det ett underbart bibelstudium och sen dodgeboll. De gick väl rätt bra för oss skulle jag tro. 
Sen kvällsandakt som även den var underbar.


27 Dec

Denna dagen var egentligen meningen att spenderas i Uppsala men så blev de inte. Vi spenderade den med att äta med delr av julles "andra släkt". De gjorde absolut ingenting, dom är så trevliga så.
På kvällen bara det av till lägret i furuhöjden. 
Vi kom dit, hälsade på en del människor och sen satte aktiviteterna igång. Vi delades in i lag och sen vart de dragkamp. Vi vann!!!!
Sen blev de nån sorts mångkamp och även den vann vi. Efter allt detta var det fika och andakt.
Och till sist vart de film, Narnia. Och även denna gång grät jag floder. :P

 

Annandagen

Kl. 14.05 på annandagen bar flyget av till arlanda. Kl. 14.25 var jag framme. Och oj va skönt det var att träffa alla igen de va ju så längesen. Jag trodde knappt att de va sant. Kom fram till kussarna under kvällen och hade en väldig hemlängtan men den släppt snart. Jag kommer inte ihåg så mycke mer om den dagen eftersom jag inte sovit mycke natten före. 

Men snygga bilder vart de iallafall från flyget:

  

Uppdatering

Nu var det ett väldigt bra tag sen jag skrev men har ju inte varit hemma så de har varit lite svårt. Tänkte skriva men hann inte. Så nu får ni en liten uppdatering om vad som hänt hittils.

RSS 2.0