Skolan

Nu sitter jag i skolan, har haft typ 4 timmars hål och det är ingen ide att åka hem eftersom jag hinner inte hemm så måste jag åka tillbaka med bussen. Så istället har jag suttit och sytt har nästan hunnit klart med mitt plagg behöver bara lite hjälp. Har sista lektionen om en halvtimme sen blir det helg. Tror jag ska dra till Rutmarie när jag kommit hem orkar inte vara ensam hemma. hoppas det blir en solig helg för jag måste sola så jag klår julle i sommar haha.
Åt årets första mjukglass idag. En strut med choklad mums men den smälte fort i den varma vårsolen så jag fick sluka i mig den snabbt. 
Snart har det mesta av snön smällt bort och snart börjar väl bladen komma på träden. Det måste nog vara det vackraste med våren, när allt levande slår ut.

Bless U     PK   

Lonely

Jag kom på för någon dag sedan att efter det jag började gymnasiet så har jag suttit hemma VARENDA helg med undantag av kusin besök från söder. Jag tänkte inte så mycket på det förr men nu börjar det faktiskt kännas lite ensamt. Inte ens mamma är hemma på helgerna längre. Jag försöker att komma ut. Drar till moster ibland å så men jag har inga kompisar att umgås med längre dom har liksom övergivit mig, skaffat nya vänner och glömt bort lilla mig.  snyft snyft

Bless U all

Ego Girl

Ego Girl är en biografi skriven av Carolina Gynning. I boken berättar hon om hennes barndom med skilda föräldrar, hennes rebelliv hur hon som 18 åring blev modell och blev indragen i modellvärldens mörka träsk med drogmissbruk och ätstörningar. Hon berättar också om alla det  killar hon har fallit för och hur några av dom har slagit och utnyttjat henne och hur tiden i Big Brother hjälpte henne att hitta hennes konstnärliga sida.

Jag tycker den här boken är en av det bästa jag har läst och jag hoppas att ni oxå kan ta er tid att läsa den.


Soft dag

Idag har jag bara haft två lektioner. Började med en två och en halv timmas hantverksteknik(sömnad) hann faktiskt riktigt mycke hann rita en produktbild på mitt nya vackra projekt och hann även göra mönsterkonstruktionen på den vilket brukar ta minst tre lektioner i vanliga fall. Efter sömnaden drog jag, Lovisa och Terese till dagobert för att luncha vi åt varsin macka, Terese hade hört att mex mackan var god så nyfiken som jag är tog jag självklart en sådan. Men den var inte det godaste jag åtit direkt jag fick i mig halva sen sa det stopp. Vi fikade lite och sen drog vi ut på stan och prova kläder som ingen hade råd att köpa men det var kul i alla fall. Sen drog vi oss tillbaka till skolan för att ha våran andra och sista lektion för dagen. FOG en kurs där man lär sig rita produktbilder med hjälp av datorn. Vi slutade halv tre så jag och Lovisa drog tillbaka till stan iväntan på våra bussar. 
Och nu sitter jag här hemma och slappar ska snart iväg till momo och käka eller nått iallafall träffa Jonatan.

Bless U PK  

Sun

När jag vaknade imorse var himlen grå, kände mig lite dyster. Gjorde mig klar för skolan himlen var fortfarande grå. Satte mig på bussen, vid klövern blev dagen lite ljusare bokstavligt talat. Solen tittade fram och det har den gjort hela dagen nu, det får livet att kännas lättare, ljusare. så sen dess har jag varit på ett underbart humör. hoppas det blir likadant imorron. Nu måste jag fortsätta med rapporten.
 
Bless U  
   

Bear


Björn Gustafsson är min idol. Han är rolig, söt och otroligt smart .


Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
When the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och försvunnen
När Simba återvänder i Lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut
Då ser man galen ut
Det har egentligen inte hit o höra
Det är bara en grej man kan göra
När jag dansa med Elin en sommarnatt lång
Vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom
När Elin sa att jag var den vackraste som finns,
Såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans
Våga styr som en kapten, våga falla som ett löv
Våga chansa och se hur det går, vad är fegt, vad är mod, what is löv?
Baby, don't hurt me, don't hurt me no more
Från en afton som doftar lite YMCA
Tack Göteborg, ni är kärlek för mig!


image2

Helg

Ja då var ännu en vecka avklarad då. Har inte sovit så mycket under skolveckan så det blir nog en riktig sovmorron imorrn. Men ikväll blir det Så ska det låta, Brolle norrlänningarnas norrlänning ska ju vara med så det går ju inte att missa. Men bara för att det är helg så betyder inte det vila för en studerande designer. Det är Rapporter, engelska noveller, designbilder på prinsessklänningar och framför allt en produktskiss på mitt kommande projekt. Så ingen ro och ingen vila för mig inte. Men det är ju snart sommarlov så det är bara längta dit.
Idag i skolan hände det inte så mycket. Vi hade mattelektion och vi fatta nada sen hade vi ett långt hål så jag och Terese kom på värsta iden. Vi ska sy ett linne med hjälp av lappteknik, det kommer säkert bli jätteskönt och jag kommer säkert använda det varje dag... Så vi frågade våra mentorer om vi fick sno lite tyg från lapplådan och det fick vi konstigt nog. Så vi började klippa och sy och grejja men det kommer nog att ta ett tag innan det är klart.
Efter våran sy stund var det dax för datakunskap, det måste nog vara den mest onödiga lektion vi har och den tråkigaste och inte får man sluta en enda minut tidigare. suck. Sen var det NK lektion den gick väldigt smidigt, fick gå lite tidigare för att hinna med 3 bussen. Idag var det faktist riktigt skönt att åka buss, det gick lite fortare än vanligt var hemma vid 4 och satte mig och såg Grey's anatomy och åt glass. Men ikväll ska jag bara ta det lugnt skulle egentilgen till EFS men mår inte så bra just nu så det får bli en annan vecka.

Bless U   Puss&Kram

RSS 2.0